返回列表 回復 發帖
回复给TVB,楼主是在刷点击吗。不过内容不错。最后两张图真吓着我了
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛!
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛! ...www3.tvboxnow.com1 a  c" @5 @2 p+ ]
大文細佬 發表於 2014-2-21 01:20 AM
4 @: H! H8 ~5 t2 ~我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ g$ m  ~% J. m, Y' X

) f' e5 v' I# c) Q8 t; {. j5 \" I  z公仔箱論壇見你都咁鐘意咁佢,如果得閒不如你喺焦點區發一帖講講佢吖,但如果忙就唔好咯。。
: R% Y* a( S- l( \" i" pwww3.tvboxnow.com我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。公仔箱論壇& h( C3 `6 }! |. d8 t
  ...
) N7 c) n8 f3 G5 B: \9 q2 Ltvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-2-21 11:42 AM
5 c) s; D6 y" x5 d5 T7 }
tvb now,tvbnow,bttvb' g3 }2 N* c, h4 n: \$ A; Q0 P$ T5 U
邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑
鏡頭前真係啜落去,唔似借位噃!公仔箱論壇, Y: L" T1 a/ W/ k
2677290) g, h/ e2 F! {2 o
leekwoklam 發表於 2014-2-20 12:11 PM
1 m9 v  Z) _/ f. zwww3.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* s( i" m, m: q$ B- i

- Q8 o  a; A% I+ X你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話
/ ^& W8 m* V$ t; o9 W; }/ Ptvb now,tvbnow,bttvb! k0 ^& |+ l) n) b/ }9 T' d9 }

4 b4 U7 y& A/ v" Q7 U* _' gtvb now,tvbnow,bttvb你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話+ n  X# g& w/ A- e
LastWinner 發表於 2014-2-22 02:47 AM
* \9 a1 E$ C- S* }

' D+ |( E* s! h, j" ~+ `/ }  rwww3.tvboxnow.com多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。
( ~. _. L+ K& z5 ^0 n

( Q- |7 z$ G, ^0 D7 ytvb now,tvbnow,bttvb多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。
" |! R  d) T9 e, `: G. U5 T( I$ y- q公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-2-22 01:41 PM
www3.tvboxnow.com! f: v* d4 Y. ]7 ?4 o  F0 ?- `" P
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 C/ Z# l2 n& I9 x
  @# l% f$ ?  i$ C; v  c; E2 p
唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的
3 S& H: S) ^1 a6 r! _" r3 c+ e6 v, {
8 U7 k9 Z- _; g$ Y$ }
/ N8 y% V8 t7 k; [8 b9 _. J; w7 h1 q% q) E  j% A: f
邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑公仔箱論壇3 O# }  E- R$ ]* e+ t
大文細佬 發表於 2014-2-22 01:16 AM
2 ?+ `0 |5 g) _: M! \0 l9 Dwww3.tvboxnow.comwww3.tvboxnow.com1 {- e  H& `+ }$ Y9 p
www3.tvboxnow.com6 m7 F4 i; C) q  p) A5 r
傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?
9 x2 f8 k; Y* ~- A) Kwww3.tvboxnow.com
  a( e2 E2 B9 |8 X" F# S& [1 ttvb now,tvbnow,bttvb我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢?
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-22 03:07 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 A& I2 x0 N) C% e( u

. D4 u* N9 f4 z+ u6 O: }7 Cwww3.tvboxnow.com其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?" W+ a0 @+ ]; h  g
0 B5 p" b9 m9 Z
公仔箱論壇+ t% S/ E8 F# K5 V( j' N+ O6 M! \
5 r2 g. b! [# B
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
4 s/ c2 Z: X- G  d

S" m+ b% c: U8 a+ O) T8 Gwww3.tvboxnow.com
) E4 A# R8 S7 ^$ o  WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?
1 n5 t1 B/ H" Z3 Y4 r' y/ J( G! ztvb now,tvbnow,bttvb- ^7 b% ^' h; `* l
我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢? ...! s, y6 z- s1 ^4 X/ }
leekwoklam 發表於 2014-2-22 01:49 PM
" w0 S" z! q  o2 I公仔箱論壇公仔箱論壇5 _& {# H# U. B3 j' u
唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀
其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?www3.tvboxnow.com  n; L" y3 z3 a0 R/ s
2678949公仔箱論壇" T+ O4 J  Y' n
) s- {' Y1 S' V1 ]: w8 S5 E: x
tvb now,tvbnow,bttvb' E. }/ E5 F/ N" E$ [

& y3 b3 d5 `) a) O7 {& [! T: Eleekwoklam 發表於 2014-2-22 02:03 PM
公仔箱論壇! d1 ]2 Y7 E% B, m3 H5 ?
公仔箱論壇/ u4 V; t) ]/ H' v7 p+ h) [: K
一定唔信萬綺雯會不滿食為奴要飛紙拍到喊喇.. 佢e+仲要靠祖藍老表班底呢水起飛提高知名度架嘛! 不過又可以咁講, 佢可以借呢個news來宣傳佢自己嘅!
tvb now,tvbnow,bttvb, I( c" E( F; ~
公仔箱論壇: S# E& @6 T) s$ N, T) D- {

5 @' e$ G, p; _$ YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的www3.tvboxnow.com4 m+ t# t* \, W9 S: s/ i
LastWinner 發表於 2014-2-22 01:48 PM
你都冇加過我分唔加油啦
! f: O# O0 E% U- U3 @3 g) X. p. Swww3.tvboxnow.com唔買鹹魚包比你吃
你都冇加過我分唔加油啦www3.tvboxnow.com7 E# W2 U9 {# o" P' F! u4 {$ c" Q4 A
唔買鹹魚包比你吃
! |4 o/ i; f& Q1 j公仔箱論壇rrliew 發表於 2014-2-23 08:49 AM
tvb now,tvbnow,bttvb$ R5 H$ I+ p3 K
tvb now,tvbnow,bttvb! q; t+ O1 F: s# a. J1 _, {. r; i$ B

+ G6 w" y) r0 }" _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咬咬化身做高天寶
% w5 H- p* \- w- ]: w$ P# b- d公仔箱論壇7 C; ?% K8 H. g2 E7 A

H- U( z# U3 Q2 h4 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咬咬化身做高天寶TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 z+ ^; }  t# o
LastWinner 發表於 2014-2-23 09:20 AM
烏鴉

化身做

小桃
烏鴉化身做小桃www3.tvboxnow.com: S1 m* ~* r8 o2 G2 R- G
rrliew 發表於 2014-2-23 09:52 AM
公仔箱論壇9 C+ r+ }  U. j

0 a& N3 f7 y. y  ~5 B8 p
$ p" e4 a( g, {' k: c( Gtvb now,tvbnow,bttvb你留打呀?