返回列表 回復 發帖
公仔箱論壇/ d# s' Q" y6 a+ ^' F& M
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 l6 ~6 w1 P! z* S$ j3 e# @
公仔箱論壇$ _9 j" {. Q9 O2 s& Z
你留打呀?
' [. |4 `6 q. j5 L: RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。LastWinner 發表於 2014-2-23 10:00 AM
唔好系人地個帖都打打殺殺
! d9 J+ m  v' i0 A% w8 q5 l  R9 H8 ]8 P# L  s- I
rrliew , LastWinner 兩位好過瘾,兩位係咪好friend架?
- L; m! |& p* j- {公仔箱論壇 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 ^1 X# x0 v# r* e
呢個係「會客室」嘛,好歡迎大哥大姐你地喺本帖笑笑鬧鬧,睇你地交流好得意,我同大文細佬都好喜歡你一言我一語嘅。
  a+ r8 ^: s. }* T4 c
6 Q9 N& L4 K% O) W/ iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀
9 o) U* t8 n0 R. R2 G, U公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-2-23 07:09 AM
6 F' z2 N0 D  u5 p0 [' n* Ttvb now,tvbnow,bttvb
/ q- F6 W5 ]/ Y4 I" J3 k7 t; u公仔箱論壇哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。
! I2 B4 Q8 _3 y" m: ]4 lwww3.tvboxnow.com喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無?
rrliew , LastWinner 兩位好過瘾,兩位係咪好friend架?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ ?1 k% a" P- I6 s' k" z+ g) U7 s
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& }: Z# X' g  k$ I: Y, Q% k" l. Y% T
呢個係「會客室」嘛,好歡迎大哥大姐你地喺本帖笑笑鬧鬧,睇你地交流好得意,我同大文細佬都好喜歡你一言我一語嘅。 ...
/ C% T; C& O& J2 Twww3.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-2-23 03:10 PM
唔怕水滿就得
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skill( L# T8 ^- B6 Q6 `. K' [
that would be too bad
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skill
! ?8 d4 k9 h, k4 \) `  k! ?公仔箱論壇that would be too bad7 r' U9 n; Z) l  J' }/ F+ i
shouting669 發表於 2014-2-24 03:41 AM
www3.tvboxnow.com1 e+ f( \4 w$ v% Z
www3.tvboxnow.com! G3 B- t$ @0 d- n* v; E4 H
咪係!
唔怕水滿就得1 E- }# X* `1 Y) K7 h
rrliew 發表於 2014-2-23 09:33 PM
6 R- j/ ^# J& d( m! h

+ D5 v* p1 I* h! B8 q! Rtvb now,tvbnow,bttvbrrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我.
' d/ l4 H  w. H. O公仔箱論壇
, E1 N+ c: i1 l( K話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅??
公仔箱論壇: j5 M# ~2 I4 G& U5 E$ f, e( ?
% h. T( ~: g7 Z4 k
哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。公仔箱論壇, T0 _. ~# ]8 c/ F8 J$ o
喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無? ...www3.tvboxnow.com5 P1 q: @6 Z) d1 C$ w8 {9 w5 ~& M
leekwoklam 發表於 2014-2-23 03:21 PM
, P2 o% m. w* A' O0 Wtvb now,tvbnow,bttvb
8 o  O- n  ~( V* ]% OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。幾時都係讀書最得閒架喇.. 除非就來考試啫
噢!做學生幾時都係最幸福,邊個好心幫我揾番啲青春呀?: s$ F; k- X9 w5 U; X/ V1 h( i
算啦,欣賞吓何雁詩的靚相........
0 L+ ^" ^  ~, \0 e7 ^* F
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉! q) M8 @5 A# r9 n7 E8 J
小明家 發表於 2014-2-24 10:38 PM
www3.tvboxnow.com" H2 P  v: _0 g$ a+ F2 O
騎騎,我都好似差唔多。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) P" T; r5 c9 P' s4 ~# K
騎騎,我都好似差唔多。
  i- ~7 c5 `2 Q& {2 L: k1 r3 x公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-2-25 11:26 AM
  \5 ~% G, \/ O$ ]+ X6 B公仔箱論壇開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦
$ Y: g8 ?* m; b3 A7 e2 P, ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www3.tvboxnow.com. {# C. ~, M8 _# U6 K3 K) T7 |/ Y
話時話,多謝你派的分,謝謝
$ a4 T0 `$ j2 v9 j3 K/ M0 V& `www3.tvboxnow.com
( Q) a. `( @- D( y* {4 L' E! F- Swww3.tvboxnow.comrrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我.
( \( O! c) v3 V. g$ ]) e* eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; U: E$ _8 M6 o: S* ~' `+ q3 O
話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅?? ...www3.tvboxnow.com' K+ ?- v, X, w2 \- o
大文細佬 發表於 2014-2-24 06:17 AM
2打6 vip
5 @8 f4 J+ ^/ J0 |* N0 p: _; T公仔箱論壇開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦
7 n; K& ?* c$ d# B# l3 q: e( GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 }4 u, s6 Y& G7 j- s5 o) o
話時話,多謝你派的分,謝謝www3.tvboxnow.com) i% I4 Q6 M9 L% _3 g9 J
小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
' J; i& O$ w0 R# F* n$ q( Y; zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
$ J, l" Z' k, h+ p9 l睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁.
2打6 viptvb now,tvbnow,bttvb% b, u2 l+ q. x1 E% O& d: a% D7 {
rrliew 發表於 2014-2-25 08:48 PM
$ _) l- w) t1 m; L' E3 ?$ f
2 P+ G, e$ B  V$ f# V# ~5 X$ w2打6.. 咁我咪新仔不如囉!