返回列表 回復 發帖
最後,我真係建議無記多啲播出「香香」跳舞片段,話唔定班"宅男"會將佢Replay又Replay跟住跳,又話唔定收視率都會因此飆升哩。' J; |( n2 {  M6 Z7 J8 x

& C1 a( |0 C5 Y: t公仔箱論壇
) a) s* |9 O6 A6 }- d& i. f2 q4 [. n2 F2 j" l. _
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
. L( I9 @! Z( x9 [$ ywww3.tvboxnow.com公仔箱論壇# ]: N' x; @' v0 j$ Z5 N, i
係呀,次次聽到都鬼咁開心,因為聽完啲「初鍊」回憶一次又一次走番晒出嚟.....! R( J- q5 v4 N
leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:53 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% _8 M4 s. i  I4 i

9 @4 ?6 k" E+ q3 E1 s6 s9 owww3.tvboxnow.com「初鍊」<--你係咪台山人呀?.. 發音同我姨丈一樣架
2 ~# i1 Q( z$ S4 j$ Y9 M  o$ sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* E* t, x# O0 n* f9 X
大文細佬,你嗰啲評論真係好鬼抵死啜核。
5 |. Z- G& O+ P0 O9 e
; l" l" Z- E, y阿彤姐真係無得呃人嘅囉,尤其近shot嘅眼窩凹陷形態,真係有啲恐怖片feel.....
: b  T5 W8 m6 [4 Z  awww3.tvboxnow.com # ]: `0 _" c1 }
至於陳慧珊都有啲乾乾瘦瘦,不過因為做奸角,佢嗰個有啲啲尖尖角角嘅面形,反而又幾夾咁 ...
0 B5 D1 s9 U, v9 P) Hleekwoklam 發表於 2014-5-1 01:49 PM
8 c6 f' T- T' G4 D: W公仔箱論壇
, n, k1 g3 ?. O9 F' J3 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
www3.tvboxnow.com! I- U0 ~3 h4 G$ ?

1 Q1 \5 @+ y2 R  ^' D. s( n5 C陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
' x6 ]: i' c; D  R! e" Q. jwww3.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-5-2 12:22 AM
公仔箱論壇" T2 Q. ^* A. H4 y% q
咁又係,佢老公好似又話生意失敗又破產又盛,係幾飽歷風霜feel嘅。
小詩傳授「虎鶴雙形」公仔箱論壇6 x& r6 V% k: K8 A& T4 M

! n; Q' H& w( T- f& O7 s( }: j* nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% Q: T, f7 f- x3 H8 j
真係有拳譜參考架。
% a9 O& ~+ s4 h3 p8 n0 N公仔箱論壇. l, M# v0 t& J
「初鍊」% Y4 S$ f7 `) \* E5 B
大文細佬 發表於 2014-5-2 12:18 AM
www3.tvboxnow.com  x3 b$ a5 F1 J3 U, N( l
「初鍊」=「初戀」(唔知鄉下係台山、中山、新會......添?)
小詩傳授「虎鶴雙形」www3.tvboxnow.com8 _, \4 F4 P9 @/ C; E  x
282659628265982826597- x' c' L) h. f8 m5 X# S
" Y" s$ Z9 f# M/ vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。真係有拳譜參考架。
' T; A& S, i3 sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-5-2 11:22 AM
4 }4 k; e( r$ ?9 ^tvb now,tvbnow,bttvb出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子  
* J# q+ d9 q/ u6 p3 A! twww3.tvboxnow.com
8 k: V7 L' e! B3 x  w
睇呢班阿姨級好唔好睇架???
好多女神啊!!
tvb now,tvbnow,bttvb' m9 [0 U3 Y, ]9 ?3 Z
出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子   & H, _5 V' `- ]6 o9 g, O
& y( [. E/ {7 w/ u! K. K$ k" R公仔箱論壇2826644
( {# N+ n& O, s; L$ awww3.tvboxnow.comtimmaxsing 發表於 2014-5-2 12:23 PM
9 Z4 a/ r- n) {8 ~- vtvb now,tvbnow,bttvb哈哈J神,我以前讀書時真係跟阿sir學過兩年功夫架,不過唔係洪拳,係太極柔功門。
tvb now,tvbnow,bttvb6 z, g1 U! q! ?: Y9 S, L  H3 M
各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......
. Y& Y  o* j" p8 u) e  C6 R) bwww3.tvboxnow.com各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( K  R* Z& H! j1 C
leekwoklam 發表於 2014-5-3 03:57 PM
% g$ w: a, ~, t, [+ q  T4 ^
有無放大鏡
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute
+ ^3 Z3 l/ j0 h) ]& h& }, Vwww3.tvboxnow.com有無放大鏡tvb now,tvbnow,bttvb) x% a" Y3 K1 q
chy25 發表於 2014-5-3 06:49 PM
www3.tvboxnow.com# B7 \, k" z, U
哈哈,chy25,你個肖象咪係放大鏡囉。
2 D0 ~5 r# n6 \( ~tvb now,tvbnow,bttvb香香佢咁乖,唔介意企後排嘅。
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute 。。。
# }2 h: w5 Y) M" |2 N公仔箱論壇香香好可愛。