返回列表 回復 發帖
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會打我囉.. 仲會好傷心添. 好采我唔係咁哀架啫!
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會 ...
6 T. }. k. \2 l6 Vwww3.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-5-7 01:15 AM
公仔箱論壇( q0 A  }$ R4 R: c  H
大佬,一早就想揼佢好耐啦, 當媽咪冇到。仲有阿有勿理由唔帮媽咪帮嫲嫲,搞到個賓妹都虾小詩。我一定唔會同呢個奶奶一齊住,一係搬出去.一係离婚!
# a! W. X, O( C7 z0 ztvb now,tvbnow,bttvb. Z. B4 ?, H. p1 n
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會 ...
& H1 E' ]5 d$ I8 B6 I; [大文細佬 發表於 2014-5-7 01:15 AM
, v2 p3 G; N0 d7 t3 `) }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
; j0 L5 w. D3 ^) U係呀,成個黑面神咁,細佬你代我醒多佢一野吖,唔該晒你。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
因為由始至終,朱莉都係"自悲兼自大",可以有機會發圍嘅話,都想靠自己,想法實際上非常正面吖,係咪?公仔箱論壇3 P7 s9 Q; [  u8 @- v
8 n* j$ z; o. |, H+ F0 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大佬,一早就想揼佢好耐啦, 當媽咪冇到。仲有阿有勿理由唔帮媽咪帮嫲嫲,搞到個賓妹都虾小詩。我一定唔會同呢個奶奶一齊住,一係搬出去.一係离婚! ...
& L& c( \/ K' X0 {5 ^mnb1123 發表於 2014-5-7 10:14 AM
: j: q7 B2 q8 O2 K. A, x
* z' C7 v* j& A8 u! F9 Z' v9 }* G6 e佢唔止當媽咪無到呀.. 直情係變態呀.. 有乜可能攞媽咪嘅醜態公諸於世架? 之前只會覺佢勢利, 邊個有權就幫邊個... 但睇到佢媽咪拍廣告呢part, 我基本上會諗呢個女係咪親生架
因為由始至終,朱莉都係"自悲兼自大",可以有機會發圍嘅話,都想靠自己,想法實際上非常正面吖,係咪?
+ s8 x7 h! ~5 H8 O4 y) V8 Y28303328 [, B" c/ o1 G% z3 ^& M
leekwoklam 發表於 2014-5-7 12:02 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& T0 }& @, \. A" o& I

; u) p% E6 u# |公仔箱論壇佢自大咩?? 可能有喇.. 我未識睇.. 我覺佢好自私.. 自己嫁唔到要個friend包佢生活.... 勁奇怪
% Z9 z; c. o* k# ?  F7 atvb now,tvbnow,bttvb
) k% e& H3 ]4 b6 u2 |1 W; bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢自大咩?? 可能有喇.. 我未識睇.. 我覺佢好自私.. 自己嫁唔到要個friend包佢生活.... 勁奇怪公仔箱論壇* |0 s1 d( [) V" R- N6 \- J( n
大文細佬 發表於 2014-5-8 12:45 AM
8 ]! j& i0 z9 ~' n8 S7 [4 pwww3.tvboxnow.com我講嘅自大係指朱莉成日以為自己keep得最好,自卑唔駛解啦啩......
小詩又拍廣告
  z6 t* ~% ]9 Z7 K- E
, M5 ^1 t6 \+ l
我講嘅自大係指朱莉成日以為自己keep得最好,自卑唔駛解啦啩......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* P6 [, p  _1 r/ ?
leekwoklam 發表於 2014-5-8 08:34 PM
- ?% b3 s. I2 R8 E' E% u
5 k& }6 ~+ f, N6 b* ^- h咁我覺得佢同丹丹都勁自大呀.. 講到玩碟仙, 真係笑到肚痛呀.. 全人動架
公仔箱論壇3 s3 }  {% C4 r4 D

2 l8 ], |- q( l& Y4 [2 u咁我覺得佢同丹丹都勁自大呀.. 講到玩碟仙, 真係笑到肚痛呀.. 全人動架- C* B3 u, f! B  q+ ^6 i: `
大文細佬 發表於 2014-5-9 01:01 AM
5 G; V+ P# C5 r咁細佬你有無玩呢?美國啲同學仔興唔興玩碟仙架?
, w: n) S0 ?$ [6 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。玩時玩你小心啲喎。
想讚選角出色,形態上呂姍同張慧儀好有母女相,我好有興趣想比較張慧儀十年後,個樣同現今姍姐會否有七成似?tvb now,tvbnow,bttvb7 K9 T2 a- }1 a; v1 a% |1 L# S
7 ~" ^) |! c+ l. I9 r+ W) i1 @; h
1 |$ u" {- r' r+ \+ ytvb now,tvbnow,bttvb
/ w, q7 t% l, k4 L/ Gtvb now,tvbnow,bttvb呢套劇珍妮嘅母女情就交代得OK架.. 幾感人.. 但一定要一提係... 當珍妮"目及"仔肌時真係好抵死.. 笑到肚痛架
0 n" N+ X+ K2 _! Qtvb now,tvbnow,bttvb咁細佬你有無玩呢?美國啲同學仔興唔興玩碟仙架?
& g$ N! s# `) U" Ltvb now,tvbnow,bttvb玩時玩你小心啲喎。
- d8 K1 [1 \6 [' v$ A( D9 v# Vwww3.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-5-9 04:35 PM
; W# G) o! L# F$ b' |- f6 n, V
% H3 G* v/ o$ {驚驚唔敢玩.. 更何況無人識玩.. 呢度所有黃皮膚嘅學生經已西化咗架喇.. 好多野都唔識.. 就算識廣東話都唔會响學校講架
呢套劇珍妮嘅母女情就交代得OK架.. 幾感人.. 但一定要一提係... 當珍妮"目及"仔肌時真係好抵死.. 笑到肚痛架
( y$ K. r: N$ R% w$ J6 D$ f大文細佬 發表於 2014-5-10 01:02 AM
% \1 F8 H, Y; w" u5 b公仔箱論壇佢兩母女啲鬧交戲係幾好笑架。
& X3 z; [1 L. L+ j1 p/ U) U
0 K( \+ q  a: ]  ?. r0 D
驚驚唔敢玩.. 更何況無人識玩.. 呢度所有黃皮膚嘅學生經已西化咗架喇.. 好多野都唔識.. 就算識廣東話都唔會响學校講架3 B% ]8 f  T! X+ o) P% Z
大文細佬 發表於 2014-5-10 01:08 AM
, Z0 B0 f+ A0 z5 N7 P, kwww3.tvboxnow.com咁又係,其實你哋後生仔女唔鍾意玩碟仙呢啲古老嘢囉。
8 \% Y" ~, {* E3 f$ j5 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過肥菜託我擺咗度靈符喺度,比有需要者參考一下喎。 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 y( L; i5 s! ]& O