返回列表 回復 發帖
- I3 J$ R3 R# h# V# }+ JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
7 I5 K" r* |+ x% W% D9 M& {+ o1 q7 @tvb now,tvbnow,bttvb
3 i! l7 z+ P' B, i% X你留打呀?
* x6 I& h8 \0 p7 q$ \8 ?LastWinner 發表於 2014-2-23 10:00 AM
唔好系人地個帖都打打殺殺
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-23 03:22 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 _3 t6 O9 l4 ^( x3 I

% o: ]) L0 V& \tvb now,tvbnow,bttvbrrliew , LastWinner 兩位好過瘾,兩位係咪好friend架?www3.tvboxnow.com9 f9 r& Y+ t3 M0 M# e+ c

$ D+ o- }1 T9 ^2 F  z6 Xwww3.tvboxnow.com呢個係「會客室」嘛,好歡迎大哥大姐你地喺本帖笑笑鬧鬧,睇你地交流好得意,我同大文細佬都好喜歡你一言我一語嘅。
3 @7 X* Z) G5 ~' \* P3 u( p
8 X, y8 I% L% W. f3 O) x/ L6 ]5 v唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀  t" @7 H. R  l6 _, R. o
大文細佬 發表於 2014-2-23 07:09 AM
& Z: r9 t5 N0 ?% c* Jtvb now,tvbnow,bttvb
7 t8 u/ w/ ^  K+ i/ @+ {公仔箱論壇哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。
2 z" _+ v8 K" O喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無?
rrliew , LastWinner 兩位好過瘾,兩位係咪好friend架?公仔箱論壇% [: H% B: A0 T0 w8 y" N' W6 Y

h4 n/ f. Y, J8 pwww3.tvboxnow.com呢個係「會客室」嘛,好歡迎大哥大姐你地喺本帖笑笑鬧鬧,睇你地交流好得意,我同大文細佬都好喜歡你一言我一語嘅。 ...
2 S6 T" u" O6 b% B/ Otvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-2-23 03:10 PM
唔怕水滿就得
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skillTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ M+ @7 ?, l  `9 z+ ~3 _
that would be too bad
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skill公仔箱論壇+ h: D0 ~# w4 S! B0 |; F1 N
that would be too bad
0 k9 k% |9 c8 {( r" twww3.tvboxnow.comshouting669 發表於 2014-2-24 03:41 AM
' P3 N% s4 g7 y' j* L公仔箱論壇
0 H9 o( \" K$ C% C/ g0 H公仔箱論壇咪係!
唔怕水滿就得
7 c/ m( E8 R7 U2 \3 K' ^" BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。rrliew 發表於 2014-2-23 09:33 PM
! U0 U! H0 K. n' E4 v2 w$ w3 \
- `3 w' K% p/ ], `, u7 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。rrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我. 3 n) c7 {( m. `0 u

" o$ c0 z/ h2 Z' n話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅??
& r2 I1 Z4 T  B
. ^* }- @: {$ E- B
哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。
1 P( {" Q/ |$ B  Z7 m  b+ d* Z9 Wwww3.tvboxnow.com喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無? ...公仔箱論壇; R; d0 x3 x* z! M# e/ A
leekwoklam 發表於 2014-2-23 03:21 PM
- K; ~$ u. f) i3 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
7 a+ i5 J6 I& N/ G7 T9 LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。幾時都係讀書最得閒架喇.. 除非就來考試啫
噢!做學生幾時都係最幸福,邊個好心幫我揾番啲青春呀?
# H6 @9 T/ \9 R) ]2 o! FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。算啦,欣賞吓何雁詩的靚相........

: z# V& R$ w0 a# a) L: u7 w+ ^www3.tvboxnow.com
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉
+ J1 q2 u2 P. `小明家 發表於 2014-2-24 10:38 PM
公仔箱論壇3 e; k) X1 j5 q, X5 Q7 B; m" H8 \! |
騎騎,我都好似差唔多。
www3.tvboxnow.com+ j( H6 L* W: s7 Y2 J
騎騎,我都好似差唔多。tvb now,tvbnow,bttvb& ~+ B8 S3 r4 j" ^
leekwoklam 發表於 2014-2-25 11:26 AM
tvb now,tvbnow,bttvb5 j! ^% I9 o: `% b
開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦
( k" \) T, @; Y7 bwww3.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb" p2 Q" H1 z# Q* E+ H
話時話,多謝你派的分,謝謝
; s  Q- U+ d4 }- _' Bwww3.tvboxnow.com
8 `2 A, j0 K. S: G* X8 F4 ^公仔箱論壇rrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我. - y: i! G% L- E

$ W# Z( }- X# e7 Q7 W( M5 ]  W0 g話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅?? ...
9 k2 y' o/ F& M* }) S* H8 }tvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-2-24 06:17 AM
2打6 vip
; B: {! g& J, h& N& G; Y% ]
開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦
2 Y! C4 R$ q) H4 \2 M, @4 {! r# T公仔箱論壇www3.tvboxnow.com- U! f5 x" r* m* Y. D1 B
話時話,多謝你派的分,謝謝
6 A) @. I7 x5 R- ?小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
0 T0 u7 l0 K$ B

# _' i' E8 q; b8 ?# q) L) V) stvb now,tvbnow,bttvb睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁.
2打6 vipTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! ~8 }0 f! [8 k( p6 K7 E3 o/ t
rrliew 發表於 2014-2-25 08:48 PM
1 d: k2 K! w5 n: lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
! S/ I; ]/ V; {! ^  ^$ t* H公仔箱論壇2打6.. 咁我咪新仔不如囉!