返回列表 回復 發帖
: e( G- n* L# i! c* E公仔箱論壇
' L% X8 `5 j% M2 d2打6.. 咁我咪新仔不如囉!
8 \/ o6 ^" ?9 G/ ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-2-26 02:27 AM
tvb now,tvbnow,bttvb$ ]! j$ r0 v+ H4 i0 \/ L& v) ^
都係名稱1個冇乜作為
www3.tvboxnow.com4 }+ Y1 b9 `: I
都係名稱1個冇乜作為
7 s  t/ K( C& [0 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。rrliew 發表於 2014-2-26 06:22 AM
tvb now,tvbnow,bttvb* G' ]  k) C* Q1 n. o$ V
咬咬兄你好, TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ Q. O4 \3 U9 q
一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉
  Y6 U) ?& I1 }2 M* l7 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ y6 V4 ?' \' Y# L& KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁. ...tvb now,tvbnow,bttvb+ ~, L' Y9 P, P! B1 z  }
大文細佬 發表於 2014-2-26 02:26 AM
: s4 N, A3 Y/ |; B( {. Y

7 [$ n% c4 M5 c& ]* Y# vwww3.tvboxnow.com無錯,新人有待磨練係正常嘅。不過以佢運動員嘅背境,日後好多類形角色都會幾有利嘅,例如女學警、運動員學生甚至打正旗號做俠女,....騎騎
www3.tvboxnow.com- J* M5 D& p) Z6 i
開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦
3 k) O5 z/ F4 s+ r0 P! n2 hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇$ z6 i$ L+ O6 R8 [. [% q. S* {4 {
話時話,多謝你派的分,謝謝
3 [  }, h" E4 E9 ]; u$ Q小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 N+ ]- E/ z7 `3 Z0 U' W' O
公仔箱論壇& R4 t2 o% ]2 S2 d
唔駛客氣,我見你都回幾多帖噃,以後繼續努力吖唔該。
公仔箱論壇' L. E8 I: y  [
咬咬兄你好,
' V1 Z# h3 f  P一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- I  i  X5 c; S  s% S+ ?4 |7 U- J
timmaxsing 發表於 2014-2-26 08:11 AM
冇2個
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!
tvb now,tvbnow,bttvb& }% Q& K6 F3 `6 h) W
咬咬兄你好, 公仔箱論壇; {, y4 [& G' s+ L" `
一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉
0 y8 |; K% }$ ]+ ^2 e+ V, }5 l. Ptimmaxsing 發表於 2014-2-26 08:11 AM
$ i3 v* S% s6 v" I$ @/ h7 F

. A* G( l7 l: d, V! b3 G$ T% i: l# K: qtimmaxsing親王, 你有幾多個名呀??
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!+ a' V' B' k* h9 y; m
大文細佬 發表於 2014-2-27 02:07 AM
! Q# }! ^: f8 F8 c3 P, Q公仔箱論壇我都驚小小露骨比人鬧,仲有嗰兩條菜芯,唉..........
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭
& U: Q3 L. _; k, Z公仔箱論壇
3 c$ ^$ ]+ T+ V, n# twww3.tvboxnow.com
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭+ B; q/ u" z, l' V3 E! n3 W
大文細佬 發表於 2014-2-28 03:09 AM
& n( Y" ~8 o, H, G; ywww3.tvboxnow.com 哈哈哈,你形容得好好笑...........www3.tvboxnow.com' p' W* p  ~* q6 o

/ }& ~) U# @& i5 Z. I% ]4 l) etvb now,tvbnow,bttvb無記拍醫護及法證劇會請醫生任顧問,唔知《食為奴》有無咁做呢?希望佢唔係揾《美女廚房》名廚周X師傅啦。
# i0 u& @$ ^7 D; G' K! Itvb now,tvbnow,bttvb
2 V' I, {, B; n# C, [6 btvb now,tvbnow,bttvb. r* E0 Z0 L. [9 L

2 n4 s$ D6 ?# x- Y/ O7 @0 Fwww3.tvboxnow.com
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
豬腸
www3.tvboxnow.com! _$ O1 |( O/ V
8 R# G) Z4 w# b$ B% D% E' q' X
睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁. ...
, p& i# G. g6 mwww3.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-2-26 02:26 AM
www3.tvboxnow.com2 r4 D/ Y& Y$ j5 @# S) ^8 L0 r( Y( B
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 R: x/ I" w# \( ^$ n  E
唔知點解 佢溝年姑娘我好反應,SOSAD  米小魚巨聲唱歌有底既
豬腸公仔箱論壇) X3 A8 H! }+ e! f' F
大文細佬 發表於 2014-3-1 01:19 AM
) c0 s/ [4 ]& R4 U- v1 Ctvb now,tvbnow,bttvb要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。公仔箱論壇5 J3 S/ ^5 Z( Z9 L: J) r
除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?
3 n3 Q5 ?9 S! P' P* n3 cwww3.tvboxnow.com2 M1 m! J5 ^9 N6 f; _- m8 Y( O
唔知點解 佢溝年姑娘我好反應,SOSAD  米小魚巨聲唱歌有底既
9 n( \7 Q; f6 Qtvb now,tvbnow,bttvb小明家 發表於 2014-3-1 08:37 AM
tvb now,tvbnow,bttvb5 ~; i7 ?0 P' v0 w
哦!你睇好天寶同連若碧呢一對。
tvb now,tvbnow,bttvb1 N8 B5 |1 X8 x/ L  ]' Z
要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。
- ?. }1 }# x1 D( G3 V# a5 J3 L% Dwww3.tvboxnow.com除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?www3.tvboxnow.com3 d% p* x& [# z8 J- T- K
leekwoklam 發表於 2014-3-1 10:00 PM
0 u3 ]* J9 V' ~6 m* ], E' z" L2 ttvb now,tvbnow,bttvb
: E4 z$ W7 Y0 X我都食某一啲內臟架, 好似牛栢業咁喇.. 腸就好驚驚.
/ z! \9 V* T; w: V3 G# g公仔箱論壇呢度啲洋蔥圈ok架, 不過我諗香港啲都好正架喇! 香港咁多好野食