返回列表 回復 發帖
睇咗咁多人回覆, 發覺太部份人都知道點為之演技好嘅演員, 唔係只係啲fans咁, 演員無演技都讚.* n  [: C* A" y1 X. ]2 E
大文細佬 發表於 2014-2-24 06:03 AM
- F" b, k1 F+ y5 c. Mwww3.tvboxnow.com大文細佬,你經常都能夠睇得出一啲普通觀眾睇唔到嘅嘢,非常抵讚,同你拍檔傾傾講講劇情好開心。
, m* `0 L: P: B其實本帖標題都有少少潛台詞嘅,但唔想寫出嚟,總之你嘅見解有部份吻合咁啦。
萬綺雯唔係人地台過黎架咩,佢算好勁架啦,但我都係覺得差D唔知咩
4 t8 C4 t$ a2 _0 Z, K! l: M5 ?大文細佬,你經常都能夠睇得出一啲普通觀眾睇唔到嘅嘢,非常抵讚,同你拍檔傾傾講講劇情好開心。
# o7 a9 k4 p. h- a; [7 @tvb now,tvbnow,bttvb其實本帖標題都有少少潛台詞嘅,但唔想寫出嚟,總之你嘅見解有部份吻合咁啦。  ...2 ]% t- ~& d  m) T1 R
leekwoklam 發表於 2014-2-25 12:10 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, [% M- ^. [9 p+ K* j; c. _: j

# n* w# J! }4 S( ?7 ftvb now,tvbnow,bttvb潛台詞係乜?? 講比我聽吖..
I like her so much, nice actor.
萬綺雯ok啦, 她的身體語言比較軟弱.
! e% `2 Y6 Q# `  S7 `2 G我比較仲意田蕊妮
! _" _- F7 C, e% j4 Q* p0 Gwww3.tvboxnow.com
9 l  j/ d' y2 J/ L6 n4 f3 I% k公仔箱論壇潛台詞係乜?? 講比我聽吖..
, N/ _% g6 E  L9 J. ~公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-2-26 02:29 AM
公仔箱論壇  n; L: t1 A( q9 @6 o
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. L/ R+ O" E" c: I* X! A$ }
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ U# L, U9 W+ N0 o. [) U
我怕比人鬧呀細佬,你咁聰明我知你明嘅!
萬綺雯ok啦, 她的身體語言比較軟弱. " x7 `, z; L, r' c0 t) l
我比較仲意田蕊妮
+ ?2 \+ I8 @: k- Zgigi831008 發表於 2014-2-26 11:26 AM
3 O7 L' }* \$ ?0 T# w; b0 [www3.tvboxnow.com9 S$ s# E/ d" b/ j0 c+ o0 B
身體語言呀?有啲point噃!
田蕊妮好得多
萬綺雯的演技一般, 又唔夠放, 只能靠劇本配合才可發揮, 要做演技派尚需努力 .........
' b" V& N7 E" G; M5 @公仔箱論壇wewewebweb 發表於 2014-2-23 03:12 PM
' X8 g: F' \9 d. u8 M: a8 H6 q
$ Q4 I2 f& [$ Y
其實佢演咗咁多年, 演技仲停留响"殭屍"時代... 加上佢e+仲有老態, 把聲仲得人驚.. 除非佢肯演番同年齡嘅戲份喇.. 唔係好難令觀眾投入.
非常同意樓主的見解。
呢套應該唔得, 下套
紀慕雪這角色不討好!
睇咗十幾集, 對你响page 1呢句->"今次對手唔再係視帝郭晉安同萬女迷三哥苗僑偉,對手表面上好似跌「呢」,但觀眾焦點反而可能更加集中係“紀慕雪”身上," 可以否定lu.. 佢根本無可能响兩個阿哥度佔到丁啲戲, 通常男女角有火花雙方都需要一定演技, 但e+係單方喎. 所以焦點依然响兩位阿哥身上!
睇咗十幾集, 對你响page 1呢句->"今次對手唔再係視帝郭晉安同萬女迷三哥苗僑偉,對手表面上好似跌「呢」,但觀眾焦點反而可能更加集中係“紀慕雪”身上," 可以否定lu.. 佢根本無可能响兩個阿哥度佔到丁啲戲, 通常男 ...0 V7 X3 M9 K6 |5 N9 O9 Y  G
大文細佬 發表於 2014-2-28 02:32 AM
9 g; J2 Z* r" V; s  p, _3 k# pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 |, o# w: f. e
係呀!簡直係錯估形勢囉!
唉.. 就係為咗老表班底, 所以揾咗呢位女角, 選角失敗!