返回列表 回復 發帖

中國湖北武當山風景相片

,  描述: 開心分享
中國湖北武當山風景相片,希望你地鍾意啦﹗我真係有去過嫁,可以問我武當山風景既意見﹗
* Q/ w7 ^# A' G( vwww3.tvboxnow.com7 D  H5 z( G0 G

0 Y2 Z1 E/ s# c( \  b* d6 A# p6 @& b7 G

$ D9 D8 m* l) F% v6 r4 rtvb now,tvbnow,bttvb如果大家有任何意見、請回覆。多謝﹗
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• dxb

感覺好高啊...不過都想一去

評分次數

• dxb

估不到武當山都有缆车。

評分次數

• dxb

估不到武當山都有缆车。www3.tvboxnow.com6 G) w! ]% L: F6 u. @6 E6 T
henrysuncpu 發表於 2009-6-28 06:47 PM
% G: W; i- n' v5 q. C

* M2 ]5 ]! H. R' L7 u8 k* _& q公仔箱論壇我都係前幾年前同朋友去嫁﹗不過真係幾好玩嫁,坐的士都好平嫁。

評分次數

• dxb

感覺好高啊...不過都想一去tvb now,tvbnow,bttvb; `& ]% k& j3 X) y: q6 p
k23bb 發表於 2009-6-28 06:33 PM
- \6 h1 y( E' e+ {+ N  U- ~: Jwww3.tvboxnow.com
2 f  F: t  l; t/ j8 X1 E8 {! VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。個度d生活指數好低嫁,晚上八時街燈都無,想出街都唔得嫁。

評分次數

• dxb

唔知座缆車上唔上到山頂呢?要行嘅路多唔多會唔會好辛苦o架
唔知座缆車上唔上到山頂呢?要行嘅路多唔多會唔會好辛苦o架
# P7 Q/ q* Y  }  T' [1 Y, d$ f  a公仔箱論壇dxb 發表於 2009-6-28 10:48 PM
6 L3 `' n* H7 x" V5 T1 qtvb now,tvbnow,bttvb
$ S9 ?7 ~: s+ P7 [公仔箱論壇個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。

評分次數

• dxb

) k' H2 @0 B( e5 G+ W5 M+ H8 G& P2 Q6 f# u
個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。公仔箱論壇3 D8 p% M1 v7 t& x& c4 z
邪x 發表於 2009-6-28 11:12 PM
行3,4個鐘樓梯...仲要咁高...未上到去我諗我就暈啦

評分次數

• dxb

7 d! |+ V/ S+ F( I8 u% ]; R公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb5 K/ U) [+ W! E. a" w2 Z( N, T
個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。
+ E6 F" K" o; \5 M  cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。邪x 發表於 2009-6-28 11:12 PM
- ^' ~  m3 ^2 h# m公仔箱論壇
* U) y0 r; B# Q5 N/ c4 U1 w公仔箱論壇
7 r; b6 _% e2 }8 z, j你真犀利可以行三、四個鐘仲要係上山喎~ ~我諗我行到一半以經頂唔住喇
爬上去真的很累哦,但是不到山顶怎么看得到不同的景色呢,望下去很宏大的感觉,好图多谢分享

評分次數

• dxb

爬上去真的很累哦,但是不到山顶怎么看得到不同的景色呢,望下去很宏大的感觉,好图多谢分享
; {6 `3 W8 m" O8 J: U/ D2 ~1 @0 G1 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。magicxu 發表於 2009-6-29 02:48 AM
3 K( b0 k# T; p5 C  V" ~. ~4 b
9 S$ f3 `6 G3 `( z$ v/ Z. yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇& k* v$ R; ~9 o* u

- C/ Q! v! `; k咁又係呀~除非唔去如果有心去到,就點辛苦都要上山頂睇下喇
应该坐纜車落上,行下山。就沒那麼辛苦啦~!

評分次數

• dxb

应该坐纜車落上,行下山。就沒那麼辛苦啦~!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" H7 y# P, M5 h
online82 發表於 2009-6-29 03:41 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 M' Z: r8 A+ L5 i# T6 d

3 p* L0 t- h6 z原本我都係咁唸嫁,不過同事話,其實落山更難呀,所以我地先至行上山,之後坐纜車落黎。

評分次數

• dxb

" n+ b  O0 B# C* n; wtvb now,tvbnow,bttvb
8 d7 G0 M. o8 G( xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。原本我都係咁唸嫁,不過同事話,其實落山更難呀,所以我地先至行上山,之後坐纜車落黎。
/ _. M+ _3 t# d! [公仔箱論壇邪x 發表於 2009-6-30 12:23 AM
: ^' n' M* }, ]& B

7 [) `+ {0 L( v8 w# r# A' L1 ~1 K, v4 a/ u3 U# Q. }* e  C
- _% T- x, e- p$ p
如果真係要行上山,我諗秋天先去會舒服d喇
估不到武當山都有缆车.....唔知安全吗........

評分次數

• dxb