返回列表 回復 發帖

[自拍] 我冇化妝既相

,  描述: 我好少影冇化妝既相..
我冇化妝.係咪好殘a????
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
好心你就用呢像素好D噶印啦
not bad. I prefer girl that without makeup looks
哇!!还是很漂亮哦!!
原帖由 056123 於 2008-8-19 07:12 PM 發表
. c" O$ N/ _$ V8 O/ H0 N. @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好心你就用呢像素好D噶印啦
www3.tvboxnow.com7 x* t7 R* E( l$ \- s+ a
咩啵.你咁講ga><=[
原帖由 razom 於 2008-8-19 07:15 PM 發表 www3.tvboxnow.com. q8 R& M5 @. Q3 j+ c5 D. u$ f! T
not bad. I prefer girl that without makeup looks
公仔箱論壇+ [- }, X6 ?+ b8 E8 e, ?
oh..原來咁既.
原帖由 hendytiu 於 2008-8-19 07:42 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; ~/ V. a6 _3 C. \+ E' P* Z" E# m
哇!!还是很漂亮哦!!
) i, W, J' s0 T5 g5 `嘻..我要keep 好皮膚唷..多謝你讚賞
thanks
如果照片可以拍的更美,应该更漂亮,多谢分享
不错不错 ,拍清一点可以看清楚一点更好。。。
原帖由 sky8761 於 2008-8-20 10:46 AM 發表
' I5 d4 S! D9 B6 P2 u公仔箱論壇thanks
% G1 c2 ^$ q! r4 y6 V
HA.我THANKS你至岩
原帖由 wlt1110 於 2008-8-20 12:18 PM 發表
1 f: W- ^$ B2 g' o9 X1 C公仔箱論壇如果照片可以拍的更美,应该更漂亮,多谢分享
( K$ V2 _/ N- _/ F3 o* h; k  \公仔箱論壇多謝你的FEEDBACK
原帖由 manholo 於 2008-8-20 12:32 PM 發表
$ h/ @. ^: t; e5 T& KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。OH~ no bad
4 W" N3 @5 e; n, g# tTHANKS YOU VERY MUCH
原帖由 edwin10 於 2008-8-20 06:29 PM 發表 1 A! S# Q/ o9 G1 h
不错不错 ,拍清一点可以看清楚一点更好。。。
公仔箱論壇, u7 x( v' A! }7 k1 I2 H+ G
我會繼續努力...