返回列表 回復 發帖

近排有咩新機好呀?

我淨係知有one同s4, 好似話note3都就黎有?仲有咩選擇呀?@@
note3仲要等喎
$ m/ {: w( O" _; w7 r$ Utvb now,tvbnow,bttvb我覺得one幾好, 自己都用緊
我買左S4, 但麻麻地好用...玩GAME會有D LAG
note3仲要等喎
# i. r1 r' h+ l. |' N+ Qtvb now,tvbnow,bttvb我覺得one幾好, 自己都用緊tvb now,tvbnow,bttvb4 B, g( _% _( S) {
米奇老鼠 發表於 2013-5-27 06:45 AM
2 U: k7 |$ `) q4 H  o
one易唔易用呀?順嗎?
我買左S4, 但麻麻地好用...玩GAME會有D LAG
7 G3 E% ^: F2 e9 bmaydayy 發表於 2013-5-27 07:06 AM
公仔箱論壇0 K: O) b  y6 M
下 咁奇怪?唔係話有2gb ram既咩, 都會lag?
公仔箱論壇+ O. G5 P( v( ?6 F
下 咁奇怪?唔係話有2gb ram既咩, 都會lag?
+ R$ ~- a6 o9 O$ f. rwww3.tvboxnow.comsweetcherry 發表於 2013-5-27 07:21 AM
# ^& c7 ?7 m  c) {( [+ A. j! [6 u* W
係呀, 但一開機FREE RAM就得返幾百MB咋
0 g& T% H  ]4 D6 Z; itvb now,tvbnow,bttvbone易唔易用呀?順嗎?
/ }- [. z" N# F2 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。sweetcherry 發表於 2013-5-27 07:20 AM
公仔箱論壇0 q8 c7 y0 [9 H" m( W4 u
易用呀, htc機既sense ui都好好用架www3.tvboxnow.com5 M0 N/ g. ^* V. U  U
順, 我玩game同睇片都冇lag過
我自己買左ONE,好好用呀,影夜境都好靚添
# L: g; ?2 J/ mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。易用呀, htc機既sense ui都好好用架  E+ M- B% o9 R0 d
順, 我玩game同睇片都冇lag過
( G" t4 v, T/ a$ _/ r. u公仔箱論壇米奇老鼠 發表於 2013-5-27 08:02 AM
" x/ n5 i) b* p. T4 x
agree,我第一之用android機,開頭都擔心難用,但用one都好易上手
我自己買左ONE,好好用呀,影夜境都好靚添
5 A0 \( k/ N+ w晴天陰天 發表於 2013-5-27 08:17 AM
公仔箱論壇/ d$ n7 `9 q7 B, |1 e7 L3 V
我都聽講過話one影相靚既, 但如果同s4比, 邊部影相好d呢?
www3.tvboxnow.com/ r6 f+ K( @  ~# i
係呀, 但一開機FREE RAM就得返幾百MB咋www3.tvboxnow.com! R4 f9 c' g5 I8 O3 z- |
maydayy 發表於 2013-5-27 07:45 AM
- Z* u3 X" c( f, a- K
下, 咁食ram?會唔會係3星系統問題...@@
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" v/ k( N2 I2 D
我都聽講過話one影相靚既, 但如果同s4比, 邊部影相好d呢?tvb now,tvbnow,bttvb! j- _1 e+ i8 h
sweetcherry 發表於 2013-5-27 08:33 AM
公仔箱論壇: c+ Y8 U2 P5 m( o4 ?" I2 ?: R
S4係像素高D姐,但如果講整體相片質素,我覺得ONE好D,就算影夜境都無乜NOISE,因為ONE既鏡頭同感光度都好D
近期最多人講一定係one同s4啦, 我自己出左s4, 但講真有d後悔, 部機有時會lag, 同埋新功能無乜用, 有d想trade左佢換one
3 N8 p5 b2 [: C  @& GS4係像素高D姐,但如果講整體相片質素,我覺得ONE好D,就算影夜境都無乜NOISE,因為ONE既鏡頭同感光度都好D
. q0 c8 B3 ?+ {, d3 n/ I  bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。晴天陰天 發表於 2013-5-27 08:55 AM
: @7 M& i4 {% m) t0 k8 a  `! b0 t2 R原來係咁@@我都唔係咁識呢d野, 不過岩岩search左one既試機相, 真係幾靚
近期最多人講一定係one同s4啦, 我自己出左s4, 但講真有d後悔, 部機有時會lag, 同埋新功能無乜用, 有d想trade左佢換onewww3.tvboxnow.com" Q) y6 q' z1 P3 e/ O* i5 b  i
布朗尼 發表於 2013-5-27 09:13 AM
7 F, I" k3 M& ?6 }! Uwww3.tvboxnow.com下, 咁慘, 如果想trade就快d喇, note3出埋應該再跌