返回列表 回復 發帖

有無人用緊one或者s4?

用緊既師兄師姐, 請問你地覺得邊部好d呢?@@
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正9 R2 ~8 @* [8 I' J* p; H2 A; n
i.miss.u 發表於 2013-5-31 03:28 PM
tvb now,tvbnow,bttvb% m$ Y8 }' Y4 l' i! ]; ?
咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
; v) i: m0 W( UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
( |9 o# \, N5 I* ]1 c米奇老鼠 發表於 2013-5-31 03:43 PM
  t* V6 g1 X# R! V
3星機用既amoled出名有偏色問題, 同埋烙印, 黑斑等, 係通病黎
/ |$ F6 I" {' s1 Z- j! A4 m; ztvb now,tvbnow,bttvb講mon一定係one靚d
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱公仔箱論壇, P0 w" a& ^- V" x$ F
maydayy 發表於 2013-5-31 06:40 PM
  I# p6 i" l7 v! ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。連傾電話個d都會熱??
" h, r4 F: H- n" S: K( q" Y( Q2 Y0 Rwww3.tvboxnow.com我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
www3.tvboxnow.com% i) l, S' ?4 C5 X- @. ~/ L) X+ m
連傾電話個d都會熱??www3.tvboxnow.com& @8 S" V' B6 [: U* F' r/ j! u
我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
, Y5 I! x. L8 A1 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。米奇老鼠 發表於 2013-6-1 04:35 AM
1 Y% x5 n- Q- u& c4 J係, 用一陣就會熱www3.tvboxnow.com$ H1 ^% [4 e- u
講真呢個價真係唔值囉, 如果俾我再揀我會揀one喇今次
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
4 w; T% G% s" c/ B  o沒有人像你 發表於 2013-6-1 04:21 AM
: s$ v) q: b! q* ]SENSE TV係咩黎架??
tvb now,tvbnow,bttvb/ u: c: z6 D1 d9 `
SENSE TV係咩黎架??
. _0 q' k: @2 L3 D6 v: u魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
1 `' [% G% Z' b; z可以將one當做遙控TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 W# A; u! K6 F, U1 b" e! Q
其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
2 u! d2 X, u. ~$ C) v+ T$ J/ J0 L* p魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
% l7 A4 p, u  A5 Iwww3.tvboxnow.com我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
. C' O! O( a) s6 |& T. [; a$ L公仔箱論壇可以將one當做遙控
3 K" ]8 }) R! D: u/ F1 t7 c3 m$ H( A公仔箱論壇其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ B# E# X! k: u! {7 m# T
沒有人像你 發表於 2013-6-1 05:54 AM
9 o5 U' x9 k) }: R# m, u7 Z, F公仔箱論壇咁犀利
. s$ i8 x% D; m$ t( ]公仔箱論壇我今晚都出去試下部機先
www3.tvboxnow.com" D# P) t0 R4 F3 n9 f
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
# ^. y4 ~4 z2 W7 G& @; G' d: K% y2 ^魚柳bell 發表於 2013-6-1 06:20 AM
tvb now,tvbnow,bttvb4 r3 }5 m8 R. [, O# x$ Y
wow,你幫我打左支強心針tvb now,tvbnow,bttvb+ q% v. M/ H* }( n
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
$ D1 |( b% q/ S/ m  `tvb now,tvbnow,bttvbwow,你幫我打左支強心針2 g" D; Q5 u9 l" h
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?, K* ?6 j: B; ?4 _8 v
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 06:39 AM
www3.tvboxnow.com+ g) b, G  B2 Z5 E
我覺得d電都ok襟
/ P# P; c2 c6 R, M" U7 l公仔箱論壇你有興趣可以search d blog睇下, 好多都有試玩文0 ^3 D; h3 N; B# [6 ]
http://www.kiri-san.com/blog/articleDetail/1839.htm