返回列表 回復 發帖

你地覺得新一邊隻色靚d?

公仔箱論壇: H" b! V/ l) ?2 x' S# q
www3.tvboxnow.com( n6 m/ Y+ X" V* i) S' ?: }1 {
www3.tvboxnow.com! N3 q7 L+ g+ w" i4 c- h
下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
" E5 R5 S$ k/ z" T2 t$ c公仔箱論壇bombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
# z  X5 q1 I" z) k4 l我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!* Z9 n0 E5 x1 y$ Y! ]
晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
公仔箱論壇4 ^& o9 A' m! C% \1 d, H
呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
公仔箱論壇$ H0 Q* \6 B# A2 d5 \
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
' e" X! h% P8 e1 E2 j" CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
tvb now,tvbnow,bttvb- C# X. C4 u, ^1 }/ v1 j0 o3 r& J
好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
$ B& I) h7 t8 h7 l. _3 P% b% o
呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index
: l) Q* X8 Q, Y1 t; ^, c, p鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:31 AM
& t  ]2 E7 s2 C4 ~1 Z: @# e( u6 n
THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' e$ ?) b  z" x3 G
好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機www3.tvboxnow.com, h, T! x' F4 C$ X/ _
bombbomb2 發表於 2013-6-1 08:49 AM
tvb now,tvbnow,bttvb  f6 Q1 \4 C/ r9 T% W
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
) f9 D& {7 u1 W* E" [$ x
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
7 X1 q  E% G. e' T8 t" T晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
- l- \% [, S- `+ @0 K- U  I唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
( w: A# {& g4 W, i7 MTHX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁www3.tvboxnow.com# O( t3 D4 s$ f, v% E
晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
% j5 L3 d" M: [" |% _/ k. g
我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ t' C# ~& y2 X
唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多www3.tvboxnow.com. @- _  [" Z$ W1 L; r3 V
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
6 V7 ~) H/ Z3 T- t1 l& T6 dwww3.tvboxnow.com係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
) o' j4 s. q/ |4 F9 B1 T; ?: q公仔箱論壇係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
. D6 Z+ s& F& Y/ P$ |  _) t4 C2 Z6 L鬆餅人 發表於 2013-6-1 09:36 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 l0 j3 ^* }( {: M  K0 y: D
我個陣冇特別格價個d呀
7 @# O  Z0 Q/ O$ y9 K但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
我買左黑,好型仔!而且我開頭以為金屬殼好易花,點知原來都唔係
1 T) N3 p+ ]  Z% I* [- f% _. yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
2 V" t% X+ I1 k4 t- F# D鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
公仔箱論壇. }5 v: p0 R# w8 N
an機之中最好用就係htc既手機喇,sense好user friendly,你用過就知!
" F( K! `% a/ @) W$ z3 a4 b) O6 H我個陣冇特別格價個d呀
; R: j' Y! L0 f# Z# a# hwww3.tvboxnow.com但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
8 J& U: a0 N+ o+ Bwww3.tvboxnow.combombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
' I: A' q) F  M* |7 x
咁都唔錯啵, 多謝師兄報料