返回列表 回復 發帖

想買手機, 請大家比d意見

我budget 5500左右, 主要都係影下相上下網, 有邊部岩我呢請問??
講影相既話就買htc one啦, 我覺得d質素拍得住相機~
講影相既話就買htc one啦, 我覺得d質素拍得住相機~
8 n7 G9 a% }3 c5 |9時16分 發表於 2013-6-1 07:59 AM
; o- ?' g( g! X- b& l. L0 c
師兄, one影相好咩?我見得400萬像素咋喎...s4會唔會好d?
公仔箱論壇0 h1 C8 B3 c) W. t
師兄, one影相好咩?我見得400萬像素咋喎...s4會唔會好d?
( w) T/ h2 J9 z4 G4 _) qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。iamrick 發表於 2013-6-1 08:17 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% ?( M  I0 C) h$ Q. V" ~
下,400萬會唔會唔靚架?其他手機像素好似高d架喎
6 f+ m) {  M3 q( ?
6 \4 w+ j6 e1 B$ I! _% iwww3.tvboxnow.comiamrick 發表於 2013-6-1 08:17 AM
" G4 G+ c  Q/ lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。s4雖然像素高, 但我之前睇返d試機文, one影出黎既相質素反而仲好d添, 可能始終因為感光勁好多
0 j; r! t0 R% Z! W8 ^5 ~" v. R公仔箱論壇下,400萬會唔會唔靚架?其他手機像素好似高d架喎TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  o; ?& k- k. q3 M- [
sweetcherry 發表於 2013-6-1 08:33 AM
/ a# A: Z, N  a1 H- F8 s, t唔會啦, 其實不嬲像素高都唔=畫質好TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( \+ G& M; Z6 ?7 n
仲要配合埋鏡頭等等架
% g6 M5 N2 g1 x0 l7 H7 a你睇d單反像素都唔夠dc高, 咪一樣靚好多d相
近期都係得HTC ONE同S4架姐
" L  a" ^% z' _( e" J/ d' \" `但依家S4好多問題,例如過熱咁,你真係買既小心D,之前新聞有細路用3星手機爆炸整傷左
* `" q' y/ `) s! ^  r  C
唔會啦, 其實不嬲像素高都唔=畫質好
/ l0 w! @. L% r# e) |仲要配合埋鏡頭等等架
+ d3 \$ z# f" Htvb now,tvbnow,bttvb你睇d單反像素都唔夠dc高, 咪一樣靚好多d相TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% Y% Z' A& N2 g5 [" L/ r
9時16分 發表於 2013-6-1 08:53 AM
公仔箱論壇& W3 k/ ?( f. V( }8 }4 j8 g! [
又好似幾有道理..哈哈
; d' p# v, i, K+ ]0 z& ^& T7 n公仔箱論壇想知呢部ONE影相多唔多野玩架??
近期都係得HTC ONE同S4架姐TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 P; {/ {- k9 w% V/ K
但依家S4好多問題,例如過熱咁,你真係買既小心D,之前新聞有細路用3星手機爆炸整傷左
8 V" h" s; Y; ~' H0 u- ?巴打bro 發表於 2013-6-1 09:12 AM
; ?$ Q  ~# C( Y* w( p8 x0 |" c, O嘩, 咁真係好恐怖喎ONE散熱OK嗎?
7 m0 J$ R# B# G5 Z4 `+ R嘩, 咁真係好恐怖喎ONE散熱OK嗎?
3 N( X1 `2 l' [) e0 `- T! rtvb now,tvbnow,bttvbsweetcherry 發表於 2013-6-1 09:23 AM
/ z) Z- d6 m4 cwww3.tvboxnow.com金屬機身散熱得快d, 膠殼先難散熱
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' @7 d% o( s* L) l. g
又好似幾有道理..哈哈
! N' C; z6 R! I想知呢部ONE影相多唔多野玩架??
/ i1 ?( A  |' Q5 N$ P9 ?9 u6 Y$ owww3.tvboxnow.comsweetcherry 發表於 2013-6-1 09:22 AM
1 L0 S( ~. s6 `3 K: f0 s
多, 特別係個zoe動態相薄好得意, 你有興趣可以睇睇d blogger既分享文呀: http://blog.yahoo.com/YvonneCorner/articles/1248309/index
& J9 n1 [# e5 ]. a& y! h2 F金屬機身散熱得快d, 膠殼先難散熱tvb now,tvbnow,bttvb, ]: ^" @7 ?! a
巴打bro 發表於 2013-6-1 09:37 AM
( P) h  G' l0 [% ~0 d7 r係呀, 我以前用s3試過燒左
tvb now,tvbnow,bttvb' W; k4 |+ ?" C- W% W
金屬機身散熱得快d, 膠殼先難散熱www3.tvboxnow.com* }* F/ V6 A. H3 O/ E  o) Y+ F6 x
巴打bro 發表於 2013-6-1 09:37 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" _9 Z/ J( u( U/ l
ic, 咁我都放心d, 一陣真係爆炸就大件事
tvb now,tvbnow,bttvb+ p9 a" y9 c- |2 q; _% W! N- b* g+ @
多, 特別係個zoe動態相薄好得意, 你有興趣可以睇睇d blogger既分享文呀: http://blog.yahoo.com/YvonneCorner/articles/1248309/index
' u5 ?5 J7 ~; p( Awww3.tvboxnow.com9時16分 發表於 2013-6-1 09:52 AM
1 P9 u8 C  W) p2 g6 c" owww3.tvboxnow.comthx!!好詳細呀講得, 原來咁好架呢部
影相既話就1定係one ga la, 而且又岩你budget