返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
5 V7 N# O0 g+ R3 I0 F3 k' m0 Pkennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
tvb now,tvbnow,bttvb( S, B$ K3 e! S( f
咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- @0 \4 z$ E# W4 K
鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
' g/ P, C: ]% d- p& Y. u2 z公仔箱論壇我睇過廣告好似話係叫htc sense?
* ^# A1 m) b6 q) n不過htc邊部好?
5 W- [0 v5 q! f
我睇過廣告好似話係叫htc sense?www3.tvboxnow.com& G, Z+ J) e- f. o" s$ n
不過htc邊部好?
. b( Z# ~% A! j* f$ Ysweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
' `2 X. B- A. b% k3 }tvb now,tvbnow,bttvb係呀www3.tvboxnow.com) \' `2 Y" S9 C1 h
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
* }. T7 s! ?, x, |3 Z1 a* A咁htc既話邊部好呀?@@
8 n0 [& k7 C% e! ~  o4 Jtvb now,tvbnow,bttvbsweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
公仔箱論壇3 l1 w# o8 I/ N) f0 d; J
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
tvb now,tvbnow,bttvb! M  j$ R/ O4 y9 D4 c
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
# x) G* A  T( \" g% vkennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
www3.tvboxnow.com5 k  L6 ]" X0 y) J+ j3 ~' u
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正公仔箱論壇# x& I5 y7 ?6 e6 T2 C. ^
不過香港都有蝴蝶咩???
# J3 J5 G5 b/ n$ R$ u* E5 Qtvb now,tvbnow,bttvb我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
/ }2 h7 {/ r2 f1 Q: j: S$ ptvb now,tvbnow,bttvb不過香港都有蝴蝶咩???
, r; E7 `8 g# v3 z# H: \0 [) U9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
& x5 _( |6 I# _* f
有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
公仔箱論壇; m/ S: n$ o5 r. N; a* l
係呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 u$ e1 K$ }" [4 U
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
$ }- f" i) a0 Z1 L! }6 Xtvb now,tvbnow,bttvb鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
www3.tvboxnow.com4 L3 m: }3 h. l$ c# m/ {
個個都話one@@
% l' U. N( }/ N+ f1 K. a5 ]www3.tvboxnow.com我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
& _& s0 h' Z8 b( l/ Y6 I  |  G  E【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
; V# U: Z9 a8 j5 g, r# `$ H公仔箱論壇kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
: R( C; x, M# j公仔箱論壇蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
公仔箱論壇) G, o% X6 ]# C& M! I
個個都話one@@
4 g; Q2 [( F' N$ g! e8 U- M公仔箱論壇我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?www3.tvboxnow.com' }2 \7 H& t1 y; g& e
sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
( P2 r; F) v' d' q7 h) J% J6 Mwww3.tvboxnow.com我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題: y* h5 u( Z$ z
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機
5 q2 j5 m: m- c: y4 S* ]+ \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
tvb now,tvbnow,bttvb8 ~, T5 H3 O- J+ x& c2 K
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題5 }4 {3 W5 t* a
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
# q" k' R0 X: w! r8 i鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
: _: o0 u& B# Pyes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題
5 F4 g/ B6 ~- R5 q# @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag