返回列表 回復 發帖
睇完第一集.. 定欣演戲真係好正
睇完第一集.. 定欣演戲真係好正
4 P2 m  x# s8 E( g1 K公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-11-5 01:41 AM
: j9 j" h: f* o" c2 k胡定欣固然係正啦,佢做暗戀同扮明戀做cover好好睇,但我相信阿邦出埋場後,二人會撞出更多火花。
% |) c. U: W( f9 u* [* X9 x
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
公仔箱論壇( ~: {) _5 d7 [# p2 q1 k2 K
公仔箱論壇& A' g. |) `/ S* X* u& w7 D, K) \' ~
真係?呢個會好啲嗎?公仔箱論壇8 W. y4 _2 `* T6 @
2974113# w6 |" Z" m5 j
leekwoklam 發表於 2014-11-4 03:30 PM
/ {9 X) W7 R+ r, q; ^7 U
我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。
4 t& B% f# f. ?  z) y0 U$ i$ a公仔箱論壇胡定欣固然係正啦,佢做暗戀同扮明戀做cover好好睇,但我相信阿邦出埋場後,二人會撞出更多火花。
3 H+ c3 q. L5 f) p( C7 @9 i" }tvb now,tvbnow,bttvb2974865TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 [9 G! ]% f- m
leekwoklam 發表於 2014-11-5 12:43 PM
4 v/ y# h6 m8 a/ N4 r# nwww3.tvboxnow.com
$ F0 d5 E6 t- Qwww3.tvboxnow.com總之佢演技好喇... 佢嘅髮型有問題咩??  點解我唔覺嘅??
2 H# F& X, o! M# T# ?7 ^7 g公仔箱論壇
4 [- c( Z8 w+ I& k1 A5 g4 @- D0 stvb now,tvbnow,bttvb
4 `1 @( W) z" k1 I# H

4 j+ U" e7 R9 a6 G# t! b+ eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。總之佢演技好喇... 佢嘅髮型有問題咩??  點解我唔覺嘅??公仔箱論壇$ e1 e7 z7 ^, t
大文細佬 發表於 2014-11-6 03:26 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 s: R9 E, o/ a  Y" Y/ G; M
tvb now,tvbnow,bttvb3 _$ x& p  \: X
9 u6 U$ \0 T4 Z3 Z
2 Z0 ?( ^- \1 |: ], t" w7 R! E
因為你同我都係定欣粉絲,所以佢形像百變都咁like囉。
: A$ S3 L4 N  F1 P4 m5 b( j' H2 `$ M5 B; g
0 ?" b" v2 g& L$ P/ p& l. a! P
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-6 03:21 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 B5 \8 r" F& u% r$ E' m: ]6 t

0 ?7 S6 A+ ?9 F3 e, \6 m' B6 }公仔箱論壇好想快啲有袁小田啲拳擊場面睇,因為睇名門家族內鬥睇得多會生厭,睇擂台武鬥調節一吓就好囉。
2 l2 e: a- i! R( o# o, c
tvb now,tvbnow,bttvb5 Q) Z1 Z: B: s  l! t5 H2 j
我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。公仔箱論壇2 O: z8 @$ A  C2 Y* P, M
mnb1123 發表於 2014-11-5 01:26 PM
www3.tvboxnow.com3 [: |* _* J! |, O& Z# s: t& W
www3.tvboxnow.com3 a  B( ~% P( K/ @( d9 h; n
髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?
, L7 Y& g) M) n
% z8 d1 g; z4 R3 i) pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 ]3 d, T( X. T2 r( J! G+ W2 s( e; A5 L
髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?
) M( ~- _+ B$ b" u2 cwww3.tvboxnow.com29756675 P4 j# L, N7 Q' K1 U4 L
leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
/ Z7 T% w, }9 M. fwww3.tvboxnow.com! B# B. Q& U( C  u' A
傾少少的傾面無咁難睇,但正面就真係頂唔順...www3.tvboxnow.com4 M5 b1 `5 L9 ~
明明本來好地地個樣,做乜因為髮型搞到怪咗...公仔箱論壇; k* f( k+ M7 K8 k) \
中間界呢類留比其他女仔啦.......
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
公仔箱論壇% `, O0 X0 c  R7 U3 k

: d1 b$ x" P% G1 E7 J29756280 c: t, K  h8 ]- m. H% \
tvb now,tvbnow,bttvb+ s5 K9 l( l, ]' |2 C2 m
因為你同我都係定欣粉絲,所以佢形像百變都咁like囉。
& J6 G6 d5 {# P) ^7 }6 f8 e. A0 UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2975671! T( ^) M6 S$ d& I/ O( C
2975672: K7 [! G6 b3 V/ n* ^2 r

; i) u2 u! B& s' M( rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-6 02:51 PM
6 w$ v) h( g, f8 m8 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
2 e# p. Z1 Z3 t& `9 y1 T, r1 @& V我覺得佢靚過好多女明星架喎... 演技又好.. 不過無運囉.. 好似馬明咁都係無運.. 我覺得佢演技好過馬明添喎.. 不過唔緊要喇.. 最緊要佢生活得開心.. 知足常樂
好想快啲有袁小田啲拳擊場面睇,因為睇名門家族內鬥睇得多會生厭,睇擂台武鬥調節一吓就好囉。
$ T  [0 L7 d0 W& [9 N, H6 ^2975646www3.tvboxnow.com* h* A0 y. J4 }$ G
leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:11 PM
8 h/ g& m6 _' n
公仔箱論壇% E& R) `! e/ V" y  t- S
袁小田同三劍俠响工作上有無關係架??
5 F4 h6 I! N1 H/ E# ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
5 u$ x3 W0 W. W/ K) Z& a1 UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( C1 t7 V8 W' x. e3 }4 h7 m# o# J
leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
" H0 D) L# ?  C; B' ^) C# t
$ l6 a2 r* W- R/ B0 L4 B TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 x& H- }/ y1 f$ E
髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,
5 F! k2 u! j) V1 u公仔箱論壇如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系

《飛虎2》點同

嘉欣BB

公仔箱論壇8 V# x$ Y, z7 m6 P- S( K) b) d
www3.tvboxnow.com* A$ V+ g: C. h1 I4 u, w
我覺得佢靚過好多女明星架喎... 演技又好.. 不過無運囉.. 好似馬明咁都係無運.. 我覺得佢演技好過馬明添喎.. 不過唔緊要喇.. 最緊要佢生活得開心.. 知足常樂 ...; ~8 _- L$ l1 O" q
大文細佬 發表於 2014-11-7 02:20 AM
9 P! }4 u/ l. y: B
你舉呢兩個例貼切非常,登馬明同定欣唔抵。
' A* G/ Y& Z. a  o8 B' V1 L9 ~9 N
0 M$ G( U5 M9 `9 [  M  K* S

2 @$ M# {7 j* O6 N# Wtvb now,tvbnow,bttvb髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,www3.tvboxnow.com& y. B% k( J- ]! s9 z" V7 K
如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系《飛虎2》點同嘉欣BB打。   ...
  R0 [' a/ i! |, ^. ymnb1123 發表於 2014-11-7 12:27 PM
www3.tvboxnow.com, m: @& C8 M7 }4 M$ Y
係呀。「丁漫姿」鬥BB真係萬分期待,但要等到第10集,頸都長。
4 W. h' e. X0 R5 W+ w. ~www3.tvboxnow.com
9 R) i9 d* e' y公仔箱論壇
tvb now,tvbnow,bttvb, m2 `: F4 P5 C) q4 G

* }$ ~; p! P3 T2 C3 z2 N公仔箱論壇袁小田同三劍俠响工作上有無關係架??tvb now,tvbnow,bttvb: ]& H0 k# p$ S) K8 J$ e3 l, [
大文細佬 發表於 2014-11-7 02:24 AM
3 x1 T& Z7 M7 u- @; K袁小由比蔣元夾硬「的」咗入德利佳做IT嘢囉,算有關係。8 u8 E* g. D1 D: a8 M

$ \0 {% c! V) K" B- Wtvb now,tvbnow,bttvb
又有得睇李佳芯,開心。
( x4 `1 t' I" l, B公仔箱論壇
" F0 K$ N( w% R9 ~: XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
7 x! \1 G9 A5 N0 qwww3.tvboxnow.com