返回列表 回復 發帖
陳凱琳眼大,但某啲角度睇唔夠神采,仲有少少唔似地球人。
! s) `. t+ I( n0 l' |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
1 B# c% M) j3 P. R" m2979852
* N; {* e/ f& {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:09 PM
/ x' p& c, Y" I: U3 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 f9 m9 \: ]1 S: ]2 G6 E' R
唔似地球人...
5 \% D' t5 W" D( F# G/ g2 C' Wtvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb9 G2 }1 R6 P  @" Y
唔似地球人...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ @6 ~( Q. i1 W! y& x# q
大文細佬 發表於 2014-11-14 02:02 AM
tvb now,tvbnow,bttvb' i' }- p) a6 h. B
即係呢隻囉。
/ n( |* G/ A+ v' e" hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
/ d9 }$ |% D8 K0 J8 i! E
9 R: A$ _& P: J2 c9 ~% O3 v0 mtvb now,tvbnow,bttvb唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。www3.tvboxnow.com, w8 ~- y, H& ~$ u
我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
6 k, `" f& @8 T' ]2 \公仔箱論壇即係呢隻囉。www3.tvboxnow.com% |! f, b3 Z; U# h+ U1 ]5 Q0 |

* F! Q; v2 y$ }7 ~' m; G公仔箱論壇2980500
2 p6 E$ t) J" T" B. l唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。
& H+ G) L5 I9 m- U5 ^: E/ C* h8 y$ J我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。
6 n* S3 ~/ Z" M; F/ u! F; J& TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-14 03:16 PM
; ?: ?! g  z7 H4 l' ]
+ u( X8 e/ d1 w) n5 J: a7 VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-15 11:18 AM 編輯 5 q7 I7 W' F) C: R. x
6 g4 K' ^5 q  r: `# j8 P. D
4 R. Y1 @: k8 A1 J! nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
( d' L* C) I) R1 M2 O% _幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 `0 p+ u4 Z& Y" v- X
大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
$ u; g8 b2 |' |9 U1 y% m6 r8 f7 G
5 W2 R: T& z& G
係呢。
. O& P* J9 z* r4 HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。

V! G! ]7 H7 E- j7 A" OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- ~5 u5 S% u: s9 S. u- t
細佬同大家按圖索驥吖。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 e* P1 F8 G5 g$ y* I

' t1 r8 ^# \9 ]; e公仔箱論壇又見番冼灝英師傅(原來咁快同HKTV約滿)。

& o3 ?; @/ Z0 ?/ e% OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。似泰國明星吖?我覺得似印度佳麗喎。

: u5 @) U3 L  O3 g0 W  m公仔箱論壇蔣元身邊啲角色反而仲吸引,希望花拉同高興陪伴重新奮鬥嘅蔣元能帶起高潮位啦。公仔箱論壇$ u/ u# T' F- z/ _% g& e
因為10集過去咯,但真係未有太多高潮戲比我哋追........
. D' k8 {( M& \# k: i3 ]0 _5 Dwww3.tvboxnow.comwww3.tvboxnow.com6 n/ e2 B  a% P
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地$ A" ^* H3 B* O( {+ R' s* C
大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
tvb now,tvbnow,bttvb: f! G! L: }2 N. [
似新疆少數民族女仔
- W. m5 n; b' n9 w/ ~
& Q2 V) e* J' w! uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呢。
9 K  J8 n& R& Q! L' T啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。
( A; M: U# {* `+ c/ b! a, Ewww3.tvboxnow.com
, F6 q& [* [2 g* n% ~0 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。細佬同大家按圖索驥吖。) G$ S( S$ Q  N! L8 {. L
2980976www3.tvboxnow.com9 U3 y( {  q, y& ~
leekwoklam 發表於 2014-11-15 11:05 AM
tvb now,tvbnow,bttvb* Z* G, m3 f/ \' w+ [7 b! q. _

2 P/ h) V  E. q- F+ S: u% J; W+ {% ?公仔箱論壇你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
" p9 t% \/ D, W( @# w( G
似新疆少數民族女仔
( A; w2 F3 S7 \; J# nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-11-15 12:21 PM
' C0 j: J  x: y) c, A, t0 wwww3.tvboxnow.com+ M  t8 y- \: E) c# P9 h$ S
mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam??
3 f- A( f3 ^$ b! `- b! b" e/ ~
6 [$ m5 ]6 m3 Vwww3.tvboxnow.commb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam?? ...$ O1 _7 N( Y; M
大文細佬 發表於 2014-11-16 06:00 AM
9 I1 `5 x" w  z- M  E5 c
係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
www3.tvboxnow.com# M& w) \! F' ?* G& A
係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲 tvb now,tvbnow,bttvb% ]4 g- N" q3 t, J* H6 ?* S
mnb1123 發表於 2014-11-16 11:11 AM
公仔箱論壇* [& }" Y) g) ~; C, n
公仔箱論壇  J4 e4 Q1 R7 j
因為佢地兩個對眼神似人
" v) q" ~* b2 J3 J) m7 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb) p7 W! c" g  h4 \
因為佢地兩個對眼神似人tvb now,tvbnow,bttvb+ s$ p9 K" n5 x: d2 A
大文細佬 發表於 2014-11-17 06:40 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 i# w1 `, ]; Z
眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。
$ U9 S: H8 F+ a1 r5 |9 U公仔箱論壇hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-18 12:38 PM 編輯 www3.tvboxnow.com# t! W8 Z, N# L! {

$ B; i' y3 L+ ]www3.tvboxnow.com
tvb now,tvbnow,bttvb3 m% T% l5 o+ y( X/ x: N/ W4 {
公仔箱論壇1 T, z. k9 R% K# l5 I
你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎( n8 f; k/ e4 }) B/ d
大文細佬 發表於 2014-11-16 05:57 AM
公仔箱論壇/ b& `# M" N& a5 O6 F
有啲真係「騎厘」到呢.....tvb now,tvbnow,bttvb4 @$ y" K7 @) N) p

8 g5 |! @) o! e- ~4 ?/ Z0 I0 l7 `今年個三位都唔知點形容。
2 l% j1 l8 a; P$ }2 J5 A$ {: Wtvb now,tvbnow,bttvb寫出嚟又驚hurt到三個女仔,唉.......
一字記之曰:「www3.tvboxnow.com9 O6 V0 }& G# d" X4 b
) k0 o, d/ E" n; tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。公仔箱論壇9 _0 A9 P4 K+ [: p% z( o
hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕 ...
- g" _. q: q" {  ~; h. ~tvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-11-18 12:31 PM
' q. M+ A! o5 Stvb now,tvbnow,bttvb係呀,由第11集開始追都冇損失。