返回列表 回復 發帖
原帖由 yng 於 2008-8-13 01:12 PM 發表
借把刀俾你
如果抽唔赢仲有d咋喇。。。
哗。。。你真是想我死就讲咯。。我唔出了。。叫靓姐主持大局啦。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 yng 於 2008-8-13 01:14 PM 發表

等你载。。。
哦。。你敢上车我就敢载。。
各位今晚在聊吧!我要去开工了!晚上见!!!!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-13 01:20 PM 發表
各位今晚在聊吧!我要去开工了!晚上见!!!!
聚会个日等你的出现啦。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-13 01:14 PM 發表

噢噢。。。你要咁对我咩。。。虽然我身形似沙包。。但是,都唔使咁对我架。。。
你讲啦! 你要我点样抽你? 抽油?抽水?或抽筋?
原帖由 mun2 於 2008-8-13 01:25 PM 發表

你讲啦! 你要我点样抽你? 抽油?抽水?或抽筋?
哈。。哈。。仲有得拣架。。。你真系用心咯。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-13 01:29 PM 發表

哈。。哈。。仲有得拣架。。。你真系用心咯。。。。
是啊!我给你死靓o的这码。。
原帖由 mun2 於 2008-8-13 01:32 PM 發表

是啊!我给你死靓o的这码。。
哈。。哈。。唔好啦。。个日咁多人看住。。下次揾个没人的地方才抽啦。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-13 01:34 PM 發表

哈。。哈。。唔好啦。。个日咁多人看住。。下次揾个没人的地方才抽啦。。。
点啊。。 个日有几多个人会出现?
原帖由 mun2 於 2008-8-13 01:46 PM 發表

点啊。。 个日有几多个人会出现?
旧的就未清楚。。。新加入聚会的就有三个了。。应该会有三个。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-13 01:16 PM 發表

哗。。。你真是想我死就讲咯。。我唔出了。。叫靓姐主持大局啦。。。
你敢唔出,你找死!!!
wah...趁我不在,讲我坏话啦,还有人会带靓女出来喔,,唔错。。。念念先
原帖由 vwwo 於 2008-8-13 03:07 PM 發表

你敢唔出,你找死!!!
唉。。讲下都唔得。。下下抽到咁行。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-13 05:21 PM 發表
wah...趁我不在,讲我坏话啦,还有人会带靓女出来喔,,唔错。。。念念先
哦。。咁你家阵出唔出啊??
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-13 10:29 PM 發表

唉。。讲下都唔得。。下下抽到咁行。。。
最多你早到既话,我锡返啊~~~~~~