返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-13 10:30 PM 發表

哦。。咁你家阵出唔出啊??
睇定先。。。
原帖由 vwwo 於 2008-8-14 12:35 AM 發表

最多你早到既话,我锡返啊~~~~~~
哗。。。我唔想死住啊。。。。都是迟D才到了。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-14 10:50 AM 發表

睇定先。。。
哈。。哈。我家阵写唔写你名啊??
hoo 兄 。 devil 兄讲他会出现。。。
原帖由 mun2 於 2008-8-14 12:56 PM 發表
hoo 兄 。 devil 兄讲他会出现。。。
噢噢噢噢。。。噢噢噢噢。。论坛的神秘猛人会出现??!?!/!/!??!!
日頭唔好講人﹐夜晚唔好講du....... 我聽到有人提我名

回應 mun2 第 841 篇文章

我幾時有講過啊?? 又擺我上臺........
原帖由 devil2007 於 2008-8-14 01:26 PM 發表
我幾時有講過啊?? 又擺我上臺........
你不要做马后炮。。  你说上次聚会没叫你。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-14 12:26 PM 發表

哈。。哈。我家阵写唔写你名啊??
哈哈。。。。。。。。保持神秘,我可能不得空出席!
原帖由 wlt1110 於 2008-8-14 02:09 PM 發表

哈哈。。。。。。。。保持神秘,我可能不得空出席!
哦。。。有神秘靓女出现喎。。真是唔来。。。

回應 wk.hoo 第 847 篇文章

神秘靓女??   真係好了﹐o甘o岩我果日得閒
你班饿狼...   不知所谓....
原帖由 devil2007 於 2008-8-14 02:45 PM 發表
神秘靓女??   真係好了﹐o甘o岩我果日得閒
足于摆到你上台o左..  你没有的反悔o左。。
hoo兄。。 wong sir 呢?他会出现吗?
原帖由 mun2 於 2008-8-14 03:44 PM 發表
hoo兄。。 wong sir 呢?他会出现吗?
我地个个轮流去轰炸拒既MSN,睇拒出唔出!!