返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2008-8-14 03:48 PM 發表

我地个个轮流去轰炸拒既MSN,睇拒出唔出!!
又是喔。。。 。。 他一定很惨o左。。。
您地唔好害到 wong sir 被老婆扭耳仔啦....
神秘靓女,是谁啊?难道是。。。。

靓姐一出。。。。   谁与争峰
原帖由 wlt1110 於 2008-8-14 04:02 PM 發表
神秘靓女,是谁啊?难道是。。。。
哦!! 你編輯o左。。 等我话给靓姐知。。。
原帖由 mun2 於 2008-8-14 04:14 PM 發表

哦!! 你編輯o左。。。 等我话给靓姐知。。。
哈哈哈。。。。。随便你咯。。。看谁自己买票“对号入座”咯。。。哈哈
原帖由 wlt1110 於 2008-8-14 04:38 PM 發表

哈哈哈。。。。。随便你咯。。。看谁自己买票“对号入座”咯。。。哈哈
肯定不是我。。。 我不会对号码入座位的。。。 我 'ching chai' 坐的。。。
原帖由 mun2 於 2008-8-14 05:01 PM 發表

肯定不是我。。。 我不会对号码入座位的。。。 我 'ching chai' 坐的。。。
做么你酱“清菜”的。。。。哈哈
原帖由 mun2 於 2008-8-14 03:20 PM 發表
你班饿狼...   不知所谓....
唔关我事喎。。我无辜架??!?!?!
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 mun2 於 2008-8-14 03:44 PM 發表
hoo兄。。 wong sir 呢?他会出现吗?
唉。。我无黄sir的msn啊。。。黄sir啊。。你快D浦头啦。。
原帖由 vwwo 於 2008-8-14 03:48 PM 發表

我地个个轮流去轰炸拒既MSN,睇拒出唔出!!
噢噢。。好啊。。黄sir就靓姐联络啦。。
原帖由 mun2 於 2008-8-14 04:08 PM 發表
靓姐一出。。。。   谁与争峰
哈。。哈。是啊。。靓姐咁够分量。。一定可以搞掂的。。
原帖由 mun2 於 2008-8-14 05:01 PM 發表

哦。。真是咁青菜???
咳!大家好!
大家都有玩msn的啊!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~

回應 dicksonkhan 第 866 篇文章

我有玩msn的,不过多数都是和靓女聊天的。。。哈哈