返回列表 回復 發帖
原帖由 devil2007 於 2008-8-14 04:00 PM 發表
您地唔好害到 wong sir 被老婆扭耳仔啦....
devil 兄,我沒娶妻,耳仔留噃比靚妹扭下lah.
*****"一日之計在於晨  東西南北  橫衝直撞"*****
*****"一年之計在於春  東西南北  大地回春"*****
              大家支持"武術聯盟討論區"多謝
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-14 07:41 PM 發表

唉。。我无黄sir的msn啊。。。黄sir啊。。你快D浦头啦。。
同靚姐講左 on lah,到時會浦头啦.   
*****"一日之計在於晨  東西南北  橫衝直撞"*****
*****"一年之計在於春  東西南北  大地回春"*****
原帖由 wong5291 於 2008-8-14 09:05 PM 發表

devil 兄,我沒娶妻,耳仔留噃比靚妹扭下lah.
你终于浦头啦
我下午外出,你兩位女神,咪轰炸我MSN啊,下次唔咁啦,因為PC喇叭開主好大聲,忘記OFF,全公司都聽到啊.
原帖由 wong5291 於 2008-8-14 09:19 PM 發表
我下午外出,你兩位女神,咪轰炸我MSN啊,下次唔咁啦,因為PC喇叭開主好大聲,忘記OFF,全公司都聽到啊.
睇你第时仲敢唔敢唔睬我!
原帖由 wong5291 於 2008-8-14 09:19 PM 發表
女?!?!?!?!?!?神??女神经就有两个。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-14 09:32 PM 發表

唔知系咪又打错字呢呵??
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-14 09:32 PM 發表

请你指明导性。。。 是讲那两位女神经啊??
原帖由 vwwo 於 2008-8-14 09:36 PM 發表

唔知系咪又打错字呢呵??
哈。。哈。哈。哈。。好似是。。
原帖由 mun2 於 2008-8-14 09:40 PM 發表

请你指明导性。。。 是讲那两位女神经啊??
哦。。边两个应就是讲边个咯。。。
讲来讲去都是那两位靓女的啦
以上的两位先生。。   你o地讲啦。。。 你o地要横或直?
原帖由 wlt1110 於 2008-8-14 08:54 PM 發表
我有玩msn的,不过多数都是和靓女聊天的。。。哈哈
你好咸湿啊!重女轻男!!!!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-15 08:29 AM 發表

你好咸湿啊!重女轻男!!!!
这也是正常的嘛
原帖由 mun2 於 2008-8-14 11:51 PM 發表
以上的两位先生。。   你o地讲啦。。。 你o地要横或直?
哈。。哈。。有没趴个只啊。。