返回列表 回復 發帖
我見到第一頁,肯定出席>>....devil2007....
其實我未肯定啦..... 有我名响度,可能更多人不出席了....
原帖由 huey23 於 2008-8-16 01:05 AM 發表
是不是这样啊
这个我会
哈。。哈。。看你咯。。你钟意的话。。咁样 都可以的。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 devil2007 於 2008-8-16 01:14 PM 發表
我見到第一頁,肯定出席>>....devil2007....
其實我未肯定啦..... 有我名响度,可能更多人不出席了....
哈。。哈。唔他定的。。可能更加多人出席呢。。。

回應 vwwo 第 909 篇文章

你在阿~~你上次放那些葱头子可不可以放多1次 我想找他的web site
马骝闭关~~

回應 wlt1110 第 900 篇文章

你又住哪里的??
马骝闭关~~
哈!哈!如果明天有个人会出现的话。。。   

原帖由 mun2 於 2008-8-16 11:26 PM 發表
哈!哈!如果明天有个人会出现的话。。。   

哦。。。又有边个神秘人出现啊???你男朋友??
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-16 11:43 PM 發表

哦。。。又有边个神秘人出现啊???你男朋友??
那个人你都认识的。。 他叫我怎样在短时间花光我的棺材钱。。。
原帖由 mun2 於 2008-8-16 11:49 PM 發表

那个人你都认识的。。 他叫我怎样在短时间花光我的棺材钱。。。
?!?!?!?!?!边个喎。。。我识的??我识的人唔多喎????
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-16 11:52 PM 發表

?!?!?!?!?!边个喎。。。我识的??我识的人唔多喎????
就是‘唔多‘之中其中的1个咯。。 哈!哈!我傻o左啦!!!

人又老! 钱有无!
原帖由 mun2 於 2008-8-17 12:12 AM 發表

就是‘唔多‘之中其中的1个咯。。 哈!哈!我傻o左啦!!!

人又老! 钱有无!
哈。。哈。。都讲你是女。。神。。经之一架啦。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-17 12:17 AM 發表

哈。。哈。。都讲你是女。。神。。经之一架啦。。
我现在要改变刚才讲的那句话 ” 如果明天有个人会出现的话 “

改成 ”如果明天有个人会出现的话“
原帖由 mun2 於 2008-8-17 12:36 AM 發表

我现在要改变刚才讲的那句话 ” 如果明天有个人会出现的话 “

改成 ”如果明天有两个人会出现的话“
哦。。。到底你带几个神秘靓女出现架???
原帖由 huey23 於 2008-8-16 06:11 PM 發表
你又住哪里的??
我住Selangor的。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-17 12:50 AM 發表

哦。。。到底你带几个神秘靓女出现架???
不是。。。

我会找两个人算账!!
1 个是让我倾家荡产, 另1 个是让我身败名裂。。。