返回列表 回復 發帖
当然会了

請問樓下
如果你喜欢的人有男/女朋友你会想抢过离吗
原帖由 hokhok 於 2007-6-20 05:14 AM 發表。
当然会了

請問樓下
如果你喜欢的人有男/女朋友你会想抢过离吗
一定唔會。
樓下~~~~請問你現在最想買乜野?
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2007-6-20 08:28 AM 發表。

一定唔會。
樓下~~~~請問你現在最想買乜野?
而家: 而家想買個 whopper cheese meal...因為好肚餓

短期: 最想買個GPS就唔使成日睇地圖

長期: Lexus RX400H FWD

.I see solutions not problem..........
.........................
原帖由 error403 於 2007-6-20 12:30 PM 發表。

而家: 而家想買個 whopper cheese meal...因為好肚餓

短期: 最想買個GPS就唔使成日睇地圖

...
你既問題????
断了哦,楼上的楼上赶紧补问题来
原帖由 dodo_lone 於 2007-6-22 12:31 AM 發表。
断了哦,楼上的楼上赶紧补问题来
算啦。。我来补啦。。呵呵
楼下的朋友:
你介意姐弟恋吗??
有少少介意;但如果真的喜歡就沒辨法。
請問樓下 -----你會介意別人同性戀嗎?
忍一時風平浪靜~~~退一步海闊天空~~~
不介意,因为那是人家自己选择的生活方式。
请问楼下,假如你是男生,和另一男生是很要好的朋友,一天他突然向你表达爱意你怎么处理?
原帖由 dodo_lone 於 2007-6-22 14:22 發表。
不介意,因为那是人家自己选择的生活方式。
请问楼下,假如你是男生,和另一男生是很要好的朋友,一天他突然向你表达爱意你怎么处理?
我会和他说:“不好意思,我不介意同性恋,但我可接受不了同性的爱意。”

楼下的,如果你追求着的女生或男生,发现他/她其实是同性恋。你又整样?
:S
即走啦,好難相處
樓下的: 你最喜歡什麼運動
原帖由 wwinglin 於 2007-6-22 06:49 PM 發表。
即走啦,好難相處
樓下的: 你最喜歡什麼運動
游乾水

樓下~~~~你最喜歡的顏色?
原帖由 lux1261 於 2007-6-22 10:49 PM 發表。

游乾水

樓下~~~~你最喜歡的顏色?
粉紅色, 好似你件衫咁

樓下:
如果你生 BB, 鍾意 BB仔 定 BB女 ?

原帖由 gemini338 於 2007-6-22 11:00 PM 發表。

粉紅色, 好似你件衫咁

樓下:
如果你生 BB, 鍾意 BB仔 定 BB女 ?
要女女、老左你就知點解。
樓下~~~你結婚要二人世界還是同家人一切住呢?
??? lux1261 ? 2007-6-23 01:18 AM ???
二人世界~~!!
相見好同住難!!

今次記得問個問題!!!

你既最愛係唔係同你一齊果個?
.I see solutions not problem..........
.........................
唔係

樓下~~~~~請問要間怎樣的屋?