返回列表 回復 發帖
派奖金日期系=22/07/2011(大马时间10.00am-10.30am)

即是 hktime 幾點?
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
台灣,香港,大馬 同一時間。。。
SweetLemon 發表於 2011-7-21 15:40
係架咩?
hide曾說過:
輝哥! 我起身啦! 恭喜發財
hide曾說過:
好彩無俾你陰到~
zzleezz 發表於 2011-7-22 10:28
怕輝哥見咁多人,唔派比我咪死,所以唯有 .. .. ..
hide曾說過:
细细B都蒲头
lhy92725 發表於 2011-7-22 10:28
講到明較定鬧鐘起身等輝哥派錢
hide曾說過:
*派奖金日期系=22/07/2011(大马时间11.00am-11.30am)

來自Hide兄的手筆
zzleezz 發表於 2011-7-22 10:32
咩事咩事?
hide曾說過:
HIDE - 好耐没見。。。
SweetLemon 發表於 2011-7-22 11:04
前幾日先見完,叫你派錢比我呢啲新人又唔派
hide曾說過:
輝哥
hide曾說過:
原來今日有錢派
go2david 發表於 2011-7-29 15:35
最衰都係你,無啦啦係利迷區開帖搞到我要去高亮
hide曾說過:
咁你係分版, 梗係版務第一啦..
go2david 發表於 2011-7-29 15:39
高亮埋另一個帖啦,一千二百萬呀
hide曾說過:
輝哥一分鐘一億系列
hide曾說過:
時也命也算吧啦
go2david 發表於 2011-7-29 16:03
希望輝哥快啲收完息再派
hide曾說過:
好提議, 就由你開始派啦
go2david 發表於 2011-7-29 16:04
我剩係識收錢唔識派錢
hide曾說過:
輝哥幾時派十億比我?
hide曾說過:
輝哥!!
hide曾說過: