返回列表 回復 發帖
细细B又收到风甘犀利嘅
lhy92725 發表於 2011-8-10 16:57
岩岩出街食完下午茶返黎,
一上線 david 就叫我黎收錢
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
到底誰派錢? Fai Gor or David San
orchids 發表於 2011-8-10 17:00
輝哥出錢,LIZA 出力
hide曾說過:
细细B你做咩突然弹出黎啊
lhy92725 發表於 2011-8-10 17:02
錢係要自己爭取,唔彈出黎邊拎到輝哥錢
hide曾說過:
我一直守住第一页 , 点知
yxx01 發表於 2011-8-10 17:24
24小時痴實輝哥
hide曾說過:
多謝輝哥n liza  
hide曾說過:
我要set个奖金楼,第1888#=tvb$18888888
ckhooi74 發表於 2011-8-10 18:13
輝哥又派錢
hide曾說過:
i am back
hide曾說過:
我是說 全院满座 好睇 過 家正的 新戲
SweetLemon 發表於 2011-11-5 09:51
咩戲黎?
hide曾說過:
鬼戲,好笑的鬼戲,好舊的鬼戲。。。。
咁多字唔曉扣分啦卦?
SweetLemon 發表於 2011-11-5 10:00
扣你分的理由多的是啦,不過我今日心情大靚
hide曾說過:
加左分,但系好无辜扣1元
Shadowkail 發表於 2011-11-5 10:57
我都唔識扣人分/錢既,唔關我事架
hide曾說過:
HI
hide曾說過:
恭喜粒爺
hide曾說過:
恭喜Hide爺之前贏大錢
go2david 發表於 2011-11-8 19:01
贏得少少有乜好恭喜
hide曾說過:
今晚炸左它
Shadowkail 發表於 2011-11-8 19:02
靠你推等我踩
hide曾說過:
好過輸啦
go2david 發表於 2011-11-8 19:04
你都就爆現金啦
hide曾說過: