返回列表 回復 發帖
你想的美
Shadowkail 發表於 2011-11-8 19:05
你踩中就同我平分,我踩中就我自己獨享
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
少少都系钱哪~~
如果唔要就过数给我
Shadowkail 發表於 2011-11-8 19:05
david 次次贏錢都幾億幾億咁贏,我次次都幾百萬幾百萬咁
hide曾說過:
我諗住閉關幾個月儲番十幾億返嚟
go2david 發表於 2011-11-8 19:08
幾個月就有十幾億
hide曾說過:
好啊~~发梦啦你
Shadowkail 發表於 2011-11-8 19:10
好窮呀
hide曾說過:
幾億幾億咁輸都唔少呢
go2david 發表於 2011-11-8 19:11
幾時帶下小妹贏大錢?
hide曾說過:
賭神Hide哥你仲好講
幾時再提供d貼士俾我呀..快乾塘了
go2david 發表於 2011-11-8 19:14
David 姐你爆銀行喎
hide曾說過:
幻象而已
go2david 發表於 2011-11-8 19:17
長追曼城串其他,好似我咁買唔洗諗
hide曾說過:
我就無諗咁多,曼聯主串哂佢
hide曾說過:
hi,大家晚上好啊
hide曾說過:
大家做緊咩?
hide曾說過:
好淫。。。。
SweetLemon 發表於 2011-11-9 19:47
咸檸
hide曾說過:
我都要眾樂樂
hide曾說過:
8點 啦,唔同你地顛。。。。
SweetLemon 發表於 2011-11-9 20:04
灰姑娘十二點要走,檸姑娘中左魔咒?
hide曾說過:
Sorry死雞無得分
go2david 發表於 2011-11-9 20:08
我都唔知咩事
hide曾說過:
好凍呀~
hide曾說過: