返回列表 回復 發帖

[手機情報] htc one幾時先出?

香港究竟幾時先有呀...等到頸都長了, 台灣個邊都有喇
依家公佈左月尾會出啦, 今次呢部好多人都等到頸都長
呢部同之前既ONE有咩唔同???最近好多人講咁
呢部同之前既ONE有咩唔同???最近好多人講咁& S* Y6 J$ v$ h* ]
kenneth_2 發表於 2013-4-2 06:37 AM
3 g6 T5 K) H. s: T6 Q公仔箱論壇分別係...呢部係新架囉tvb now,tvbnow,bttvb$ Q# g5 w$ X) K  F
依家既旗艦機, 個款仲好靚仔
9 C: C+ _- M" G, X5 _. qtvb now,tvbnow,bttvb
4# 魚柳bell
1 ?# a1 g1 S5 V. hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好型喎真係!金屬機身黎架?www3.tvboxnow.com, P0 M# c" q& w2 T0 Y
呢部同s4比既話邊部好d呀咁?遲d都想換手機
4# 魚柳bell www3.tvboxnow.com5 q) K; S% ~, O
好型喎真係!金屬機身黎架?tvb now,tvbnow,bttvb; G! z; i# a. k! E* w3 M* q, w
' @* ?- H' v( j1 p0 Xkenneth_2 發表於 2013-4-2 07:16 AM
' v0 |1 E1 [4 [; \% K; R
係呀, 質感好正
5 q: V1 x0 H& dwww3.tvboxnow.com你想比d咩先..哈哈, 我就鍾意one多d, 影相又靚d
依家公佈左月尾會出啦, 今次呢部好多人都等到頸都長公仔箱論壇  @+ S+ t' r) P8 b' U
魚柳bell 發表於 2013-4-2 06:18 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) H8 e6 q6 e0 |1 T8 L1 S
快d有就好喇, 睇台灣個邊d人讚到勁好咁, 我係youtube睇左條片音質仲好靚
4# 魚柳bell
  U9 C: S2 ?' o# ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好型喎真係!金屬機身黎架?+ f" o9 k" V: X1 A3 Z$ \
+ N: _- N9 {% G3 O5 |8 P/ awww3.tvboxnow.comkenneth_2 發表於 2013-4-2 07:16 AM
+ l. r" b8 a, i$ P1 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。S4同之前既NOTE2差唔多咋喎, 連外形都一樣咁, 我覺得ONE正好多同埋影相都好D添: http://digital.sina.com.hk/news/-7-1347305/1.html?l=2165251
tvb now,tvbnow,bttvb; X( o6 k+ I* ~( l8 o$ v& o
S4同之前既NOTE2差唔多咋喎, 連外形都一樣咁, 我覺得ONE正好多同埋影相都好D添: http://digital.sina.com.hk/news/-7-1347305/1.html?l=2165251TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ v- j2 ^& y. o0 f! K6 _. L* P. O
PyramidHead 發表於 2013-4-2 08:18 AM
: t) Z. J2 ~) l: ~# F
估唔到one雖然話400萬像素, 影出黎靚過1300像素咁多@@ 睇落去仲細緻清晰好多添
今個月底就會有!我都好心急tvb now,tvbnow,bttvb3 Y) z3 g# |6 ?3 N; h
見到台灣forum d人post出黎既實機相, 真係好靚, 個mon真正高清
4/5 sell in Hong Kong la.
HTC跳水王,还是等两月省2000
???  ??? ???