返回列表 回復 發帖

[手機情報] htc one幾時先出?

香港究竟幾時先有呀...等到頸都長了, 台灣個邊都有喇
依家公佈左月尾會出啦, 今次呢部好多人都等到頸都長
呢部同之前既ONE有咩唔同???最近好多人講咁
呢部同之前既ONE有咩唔同???最近好多人講咁
4 D7 v9 a, c8 A( N: x" w1 `( |- ^kenneth_2 發表於 2013-4-2 06:37 AM
www3.tvboxnow.com1 |- o; Y4 A! l
分別係...呢部係新架囉www3.tvboxnow.com! i1 U& V( a( p
依家既旗艦機, 個款仲好靚仔tvb now,tvbnow,bttvb+ R" t) w2 y. t+ _3 M3 g8 U, Q) C
4# 魚柳bell
$ L2 l( J: o. W2 T+ {  p5 U公仔箱論壇好型喎真係!金屬機身黎架?www3.tvboxnow.com5 `5 |' Q& X) R  w! p
呢部同s4比既話邊部好d呀咁?遲d都想換手機
4# 魚柳bell # p5 `& u' p8 j
好型喎真係!金屬機身黎架?www3.tvboxnow.com* {- @* L  v  Z+ r
( r( ^3 _& g6 O  H  d& Qtvb now,tvbnow,bttvbkenneth_2 發表於 2013-4-2 07:16 AM
5 y& [+ U% H/ y* o9 w. y# C
係呀, 質感好正TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ e! v* @( \; L
你想比d咩先..哈哈, 我就鍾意one多d, 影相又靚d
依家公佈左月尾會出啦, 今次呢部好多人都等到頸都長% Y5 m) r: V4 C3 Z7 W. `
魚柳bell 發表於 2013-4-2 06:18 AM
tvb now,tvbnow,bttvb$ k$ t3 X$ W+ G: ~% K0 R
快d有就好喇, 睇台灣個邊d人讚到勁好咁, 我係youtube睇左條片音質仲好靚
4# 魚柳bell
- c$ ]+ R6 b' _: OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好型喎真係!金屬機身黎架?! f- s" ^  t/ f& S& M9 o% h
7 \* h& J3 ]  M& Q/ ztvb now,tvbnow,bttvbkenneth_2 發表於 2013-4-2 07:16 AM
公仔箱論壇& ]# j. s! Y. ^% x. v
S4同之前既NOTE2差唔多咋喎, 連外形都一樣咁, 我覺得ONE正好多同埋影相都好D添: http://digital.sina.com.hk/news/-7-1347305/1.html?l=2165251
公仔箱論壇* F) y2 f& t+ C9 Y8 K9 k% `
S4同之前既NOTE2差唔多咋喎, 連外形都一樣咁, 我覺得ONE正好多同埋影相都好D添: http://digital.sina.com.hk/news/-7-1347305/1.html?l=2165251
( x9 Q0 Z7 S2 z6 w, ]6 J+ q公仔箱論壇PyramidHead 發表於 2013-4-2 08:18 AM
# f- w/ j5 P4 I/ U/ Utvb now,tvbnow,bttvb估唔到one雖然話400萬像素, 影出黎靚過1300像素咁多@@ 睇落去仲細緻清晰好多添
今個月底就會有!我都好心急TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 B/ @  j. W3 n# ^
見到台灣forum d人post出黎既實機相, 真係好靚, 個mon真正高清
4/5 sell in Hong Kong la.
HTC跳水王,还是等两月省2000
???  ??? ???