返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@
* O0 A$ Q; @# N& Y) a8 sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; o4 _4 d* @. m3 I" b; }; V
樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
4 x; w% i0 d0 G  U5 N黑色真係好型@@! n5 l% @* G4 S3 \4 h/ p: n
我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
0 L. s: i2 Q3 i  t9 {% T6 s1 }好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5bwww3.tvboxnow.com4 r2 [+ Z' K8 N+ q( P
樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
; x  s. V4 L0 L5 q/ R# B公仔箱論壇thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正tvb now,tvbnow,bttvb6 R3 Y6 `' j4 Y9 }( m; b/ k% e
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
8 V  x' M. k$ I" |) O! t沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
/ t( M; N, [, ?公仔箱論壇我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
% U! c8 t3 Y1 E& y/ K: B* }( kwww3.tvboxnow.com魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
& b. B* m* a8 {8 e* s1 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我就鍾意one多d(所以訂左one)
1 c1 w$ ]9 E  `5 F- t+ ~1 ^公仔箱論壇s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
( u, I7 e9 D$ b; B) ?+ etvb now,tvbnow,bttvb我就鍾意one多d(所以訂左one)0 U* z  h/ A4 v
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 a, P+ _( \) r' {( o
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 \4 ~; L5 E& ]$ J, B: p3 |
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵) ^+ ]1 A) M- w+ d4 u7 S2 T. M
同埋我覺得one影相靚d
tvb now,tvbnow,bttvb" ]8 H7 W1 c$ z
我就鍾意one多d(所以訂左one)
8 q( V' V8 e: kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
5 M- u3 d$ C& B3 c1 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
+ q7 r9 b  D) ?$ C但S4好似都多左好多新功能..?
公仔箱論壇/ A( R1 }! ?2 M8 a
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵$ i- y2 ~) N" F0 e2 a# m; I. T7 \
同埋我覺得one影相靚d
, ~6 A  R/ {  L% Ctvb now,tvbnow,bttvb你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
tvb now,tvbnow,bttvb' {7 ^' q: F- W1 N
如果講像素既話唔係S4高D咩
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ J; ?+ l# l% I6 v
但S4好似都多左好多新功能..?
/ D1 X. B1 g2 d5 ^' KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
公仔箱論壇% O% |: G: K# j6 p
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
2 x. `0 e/ m" N% Z6 X3 X- ?tvb now,tvbnow,bttvb同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
公仔箱論壇6 ~: {# c$ _1 J; o
如果講像素既話唔係S4高D咩www3.tvboxnow.com. Y& w, p" z/ R( s' d- O" L- T
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
tvb now,tvbnow,bttvb* P2 w) I. U' ~4 @
但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊
  L" J1 s! Z4 ?' p9 `) cwww3.tvboxnow.comone鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
/ P! X8 p7 }5 y0 h) ?佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
* y' r% f$ O3 z5 m. i1 `同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
, u" o7 f- B6 [7 G  U: F9 `樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
' h2 U3 c1 E  L* I! h公仔箱論壇如果係咁咁真係唔洗考慮....