返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@; b1 a5 @3 _2 |0 W% y) N  n
師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
0 E% |  q; W% h3 ]8 [7 _: Gwww3.tvboxnow.com樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
7 V' _1 S5 m$ r/ e, Q, j: ^公仔箱論壇黑色真係好型@@% d3 T8 K8 g$ N# Z' h' k
我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正www3.tvboxnow.com: i/ m0 Z; d6 U- D) q5 s
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5btvb now,tvbnow,bttvb3 b  N+ G+ s- {
樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
tvb now,tvbnow,bttvb9 F7 I9 s, _9 I6 u) |4 X4 T; {
thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
1 P. |) L7 x# ]$ x7 ?+ ]+ zwww3.tvboxnow.com好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨公仔箱論壇/ [& F/ n: M! P% f( ~% o6 g
沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
# C" ?( V9 \2 D& RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...1 z9 i; C. T+ D9 l
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
% s) {4 [) ]! |& r6 [) x9 c/ Gwww3.tvboxnow.com我就鍾意one多d(所以訂左one)
  X. s& M4 R# X9 A# A. Y; itvb now,tvbnow,bttvbs4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
; V# e' H0 B% C, e2 a0 Q, jtvb now,tvbnow,bttvb我就鍾意one多d(所以訂左one)
% B; z! a) l" Ftvb now,tvbnow,bttvbs4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
; \( @6 a, s4 u/ m: ^0 n6 `tvb now,tvbnow,bttvb樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
7 J5 [# E' w2 N) P; Dwww3.tvboxnow.comagree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵4 ~. Q$ Z/ w( y" x1 o
同埋我覺得one影相靚d
3 O# O+ w( I5 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我就鍾意one多d(所以訂左one)
) ^9 C; y9 l. }8 Ntvb now,tvbnow,bttvbs4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價www3.tvboxnow.com3 r" U9 |6 b0 X7 c7 `: S- H
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
  m% ^, N) K3 X) ?: ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但S4好似都多左好多新功能..?
www3.tvboxnow.com. ^+ \' K' \/ a% \$ G+ {( t- F
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
3 ]- y' z, S! t4 y1 G/ E4 Btvb now,tvbnow,bttvb同埋我覺得one影相靚d5 j1 t, p+ S, u; ]. C$ L- z
你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
: {6 N0 [9 |* t0 h) O( H如果講像素既話唔係S4高D咩
% K" V) G" W8 q: l; z公仔箱論壇但S4好似都多左好多新功能..?6 w1 e9 p1 ~  H. C1 P
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
www3.tvboxnow.com& b) Q, g+ }( d- Q
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電www3.tvboxnow.com( A' q0 X& V  R9 l+ ^
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
www3.tvboxnow.com1 }" J: m- I% F& l+ v
如果講像素既話唔係S4高D咩TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" N# B9 o( Z* w+ M
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
: |; B4 ?& H. E; C- {0 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊tvb now,tvbnow,bttvb5 \# u7 ^5 W* B- t5 Z% b
one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
. U1 H* D* t# }" O2 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# L" _/ G* W: ?, K; M
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁www3.tvboxnow.com  d0 Q  j1 F! C9 `
樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
& A& E0 t0 ~# ^' y# l' z/ C: P6 O
如果係咁咁真係唔洗考慮....