返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@www3.tvboxnow.com! N8 v9 r, ?& C: s" K: ]: R
師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
0 |' q; l* C7 ~. I6 i公仔箱論壇樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
8 `7 A0 A) @* ?5 l& _3 Z. jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。黑色真係好型@@
$ P! E, |* i9 O9 ^% g3 Wtvb now,tvbnow,bttvb我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b公仔箱論壇, F9 J$ o6 ~1 W- a
樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
) ?7 n5 d& F" d2 _- tthx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
% Q* ~! L5 D& n. Z好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨/ w/ W5 t2 v9 \% F
沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
; n5 H# _/ ?/ y公仔箱論壇我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
www3.tvboxnow.com3 o  ]# }3 `/ ]
我就鍾意one多d(所以訂左one)1 u  k% L4 _6 c2 r
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
0 i+ [  N+ H& n樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
5 \; l" D, }4 f( ?  z9 D9 [tvb now,tvbnow,bttvbagree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵* O" }. f1 o- H7 f* q* \8 V
同埋我覺得one影相靚d
$ w1 c# h0 I$ b3 e/ ~  a如果講像素既話唔係S4高D咩: B  p% k! K' d6 F( N
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
$ D; o9 ]  _+ e0 R& R但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊
; J( G& P* [" E  g% ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的