返回列表 回復 發帖

你地有冇參加htc one個活動?

我見好多師兄都對htc one有興趣, 我見到htc個fb搞緊個活動, 係one既體驗會, 有興趣試下實機既師兄可以睇睇...
而且先知, 好彩你講姐
+ o; ^* h" i, C3 o* o  Jtvb now,tvbnow,bttvb想試下one好耐, 聽講影相好得
我有呀, 就黎截止喇喎; y$ ?; P) o- U9 U" k  }/ I
希望嬴到部one返黎!
而且先知, 好彩你講姐/ z" s4 h  @, y4 \' D' [
想試下one好耐, 聽講影相好得tvb now,tvbnow,bttvb  T2 ~& ~' ]( R3 R$ U, x* i, r
巴打bro 發表於 2013-4-22 03:51 AM
公仔箱論壇4 E# r) o' g- R7 A& b
係呀, 我都想試下佢個UltraPixel技術係咪真係咁勁
我有呀, 就黎截止喇喎# P  v3 w5 P0 k' e/ H9 |
希望嬴到部one返黎!
& G  ]: n& Q' J  Y. _& [iamrick 發表於 2013-4-22 05:31 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 {6 W8 j- O0 j5 j6 `
我運氣唔好...都唔敢諗呢樣
* K6 i. E3 M* G9 @3 u1 Mwww3.tvboxnow.com不過最想係試下影相方面, 見佢話請d出名blogger, 唔知係邊個呢
+ ~/ d  X" m: m& E* l我運氣唔好...都唔敢諗呢樣
* [6 a6 p7 u  l5 p4 V( w不過最想係試下影相方面, 見佢話請d出名blogger, 唔知係邊個呢
2 S5 r  s7 d6 C& P5 Ytvb now,tvbnow,bttvbi.miss.u 發表於 2013-4-22 05:48 AM
- T5 [3 @! z, k# E4 ^( T公仔箱論壇影相同ZOE相薄最吸引, 我睇片ZOE好似好多野玩
你講完參加左..想試好耐, 考慮緊買唔買好
而且先知, 好彩你講姐6 |  A# R  Q. V
想試下one好耐, 聽講影相好得
$ V7 @8 i( ~; I7 awww3.tvboxnow.com巴打bro 發表於 2013-4-22 03:51 AM
; e% ]: O9 \% t7 t& B* r; Hone唔係得400萬像素咋咩?
你講完參加左..想試好耐, 考慮緊買唔買好
4 B& t8 O6 y% U9 @8 a( ?你還好嗎 發表於 2013-4-22 06:16 AM
' U. i7 q& r. m% }7 k
如果諗住近排買機, 都係得one同s4姐, 我就覺得one好d
3 y5 w. ?1 G, y: d9 M1 C  p8 nwww3.tvboxnow.comone唔係得400萬像素咋咩?1 [, K- W- G* n( H
你還好嗎 發表於 2013-4-22 06:17 AM
* {1 l+ U8 f4 @5 V. j- [. S7 O
係, 但佢用個鏡頭靚, 係htc獨家既ultra pixel技術, 感光度大大提升, 而且有廣角鏡
www3.tvboxnow.com# L) N/ E* r4 `- @" L. K9 A5 \7 l/ G
one唔係得400萬像素咋咩?5 M/ j; C' L& l+ _; E* Q
你還好嗎 發表於 2013-4-22 06:17 AM
& b9 K; }3 f' K- b2 `. Z2 Dwww3.tvboxnow.com但係ONE既感光度勁好多, 影出黎效果好過其他更高像素既手機架
) b% i0 {7 a9 D8 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係, 但佢用個鏡頭靚, 係htc獨家既ultra pixel技術, 感光度大大提升, 而且有廣角鏡
) T9 T( i; T( I$ a+ f! n巴打bro 發表於 2013-4-22 06:34 AM
0 Q- n" f% L# Y1 A) p9 O2 m: {
yes..而且仲有個zoe相薄, d相可以有聲, 好得意
我無呀, 已經訂左黑色喇, 到時再一次試清楚
  m& U, @6 z2 ~: OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過聽講好多人訂....
我無呀, 已經訂左黑色喇, 到時再一次試清楚tvb now,tvbnow,bttvb, s( |4 c5 b& |! d. O4 J
不過聽講好多人訂....
$ S! c/ K; N+ p& F2 y  {www3.tvboxnow.combombbomb2 發表於 2013-4-22 07:08 AM
公仔箱論壇: p) ]  z3 [. p
我訂銀色, 個陣聽SALES講已經好多人黎訂, 希望快D收到