返回列表 回復 發帖

邊度有得試htc one實機?

我見出面個d都係模型機黎, 好想試下, 有人知嗎?
你可以去HTC個活動呀, 上FB睇睇啦, 有得試下實機
你可以去HTC個活動呀, 上FB睇睇啦, 有得試下實機tvb now,tvbnow,bttvb; e; w% I% g# @+ k/ v  `" ?) d  R
樂高 發表於 2013-4-22 07:18 AM
公仔箱論壇  y6 q6 k/ E5 L+ b& G& O! G
我岩岩都參加左, 就黎截止喇, 樓主快d手) F( l: i; ^) j, c# m
仲有機會嬴部one返黎:P
你可以去HTC個活動呀, 上FB睇睇啦, 有得試下實機
& `( {8 J0 ?& T) _/ U樂高 發表於 2013-4-22 07:18 AM
3 X  U& P2 z0 x$ _4 ?  ^丫..好彩上黎問一問, 如果唔係就miss左了@@
tvb now,tvbnow,bttvb* D2 |! Y! e  P( ?) m- E6 O6 X
我岩岩都參加左, 就黎截止喇, 樓主快d手www3.tvboxnow.com" o. @9 x5 x- _4 a, m8 U7 ?. c
仲有機會嬴部one返黎:P公仔箱論壇. j& X1 Y' d0 W  Q
一百蚊 發表於 2013-4-22 07:33 AM
& a5 g7 n" j8 R3 h2 ?- R& UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我諗都唔會咁易嬴到啦@@tvb now,tvbnow,bttvb: m5 }9 ~( @& D" @. Q: H
想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...
9 ]( [- k4 Q' \& n8 r我諗都唔會咁易嬴到啦@@www3.tvboxnow.com6 k. @9 ?+ t) P2 X3 J8 t$ |8 o4 Z+ f! ~
想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; R  C& g/ N) P
晴天陰天 發表於 2013-4-22 07:53 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ D! p- J$ f% E6 U* T# v
zoe好似真係好好玩, d相都有得整聲
公仔箱論壇- m' [4 ^1 |7 t9 G* n9 ?
我諗都唔會咁易嬴到啦@@% H( A! ^' k2 U, n2 s+ P) O
想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真.... c# @& P6 l3 z! _' N( S6 r  U
晴天陰天 發表於 2013-4-22 07:53 AM
www3.tvboxnow.com/ D: q( c1 S4 L8 W' U# G3 y0 V
都係既, 聽講影相好靚
2 t+ X: n9 g! h' ]* P8 x( i唔知請邊D人氣Blogger黎呢:P
HTC活動!
" W8 u; D) A; z# ?/ XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過其實出面D模型機我已經覺得質感好正...金屬殼手感好好
HTC One 實機可以去HTC 專門店試用, 個度D sales 個個都有一部係手
9# 那誰好煩
  R1 z" M1 N! y! W* `8 V& pwww3.tvboxnow.comwww3.tvboxnow.com8 E9 A. k$ N  w6 k0 Q. c  @0 ]$ o) U/ M) H
邊度有HTC 專門店....
10# 卡通baby
5 o+ h- {- b5 t  d" r! j' pwww3.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb4 p& ^. G' M1 H! o3 b
我知APM有一間,最頂層雷射則邊. 幾好架, 無咩人, 可以任玩, 試晒Zoe, BoomSound 先走
香港啲邊有無 HTC  專門店?????