返回列表 回復 發帖

你地覺得galaxy s4買唔買得過?

睇個款就同之前s3差唔多, 但多左d新功能, 我本身自己都用緊3星機, 諗緊買唔買s4好..定係有其他選擇呢?
只是價錢太貴了..不然他的功能很創新
太貴+1www3.tvboxnow.com: y+ Y  ?# H  e9 j" ~
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G
太貴+1公仔箱論壇2 {" [! V5 B9 |$ f" s& p8 y8 W6 |7 o
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3Gwww3.tvboxnow.com$ o3 O! L9 j# K  S" C
沒有人像你 發表於 2013-4-25 01:57 PM
! e6 y. H* X! W2 e4 Ctvb now,tvbnow,bttvb下, 咁搵笨公仔箱論壇9 d1 I& C( s1 v) W
不過佢3g同4g係咪同時出先?
* p" W  E4 d6 N- nwww3.tvboxnow.com下, 咁搵笨公仔箱論壇9 i- W- N: P5 ]* g* ?8 g9 V
不過佢3g同4g係咪同時出先?
- }: A0 U! V$ F$ c% }% Nmaydayy 發表於 2013-4-25 02:19 PM
5 j# }) b7 w4 I
唔係呀, 4G版聽講會再遲D9 @& B* W+ ?6 S7 F9 w- ~3 }
不過***成日咁樣分兩個版本出, 我覺得明呃錢咁
It is not much difference of S3 and it does  not have 4G for the first launch...waste of money
太貴+
  F; V% V5 J6 |, G2 m成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...
6 X3 ]- m" ?. X4 j公仔箱論壇依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d
太貴+www3.tvboxnow.com1 q  \1 O0 {% y
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.
6 ]1 k! G0 @* i% qwww3.tvboxnow.comskychu3302 發表於 2013-4-26 09:31 AM
( h/ \6 ?2 b3 a1 G下..乜咁樣架; B' I( m& \% [8 F
S4其中一個賣點係8核, 但竟然4G版係4核, 點買得落手
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...
+ O" S, V+ P/ ^www3.tvboxnow.com依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d
- i' C4 ?8 V% D" \, r+ {公仔箱論壇一百蚊 發表於 2013-4-27 05:03 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 J5 G. J. J8 J
呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢
$ v  J0 K! T: V$ wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢
9 D5 P) U% i: x# F2 gmaydayy 發表於 2013-4-27 05:22 AM
/ n5 C3 _+ Y( s  c0 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我自己就覺得htc sense好用d, 同埋個介面都靚d. S% j6 S; a/ E" a
今次one個zoe動態相薄好得意咁, 可以整有聲相片
8# 一百蚊
- Z$ P8 \* _) i6 J4 q$ \7 Nwww3.tvboxnow.comagree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
差不多要6千蚊,太貴了;。
8# 一百蚊
2 }4 R) u7 _( @( H& a9 t4 hagree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
5 R  O; k, k: ]" V2 o+ [4 v; |bombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& J2 t% V  }2 f2 H6 R# {- O9 v1 o" |
係呀, amoled mon始終冇咁好, 同埋會有烙印呢d問題! F; b7 W  |. h1 P/ u1 y/ C
btw one有雙喇叭, 聽講話立體感好正
8# 一百蚊 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" \5 |1 \( ]5 o- T% [0 q
agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重www3.tvboxnow.com3 J& g& M6 Q- Y7 U$ l
bombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
: G/ H$ z: h# G1 c
係既..我依家用緊s3, 偏色都幾明顯
* i* h) u$ N, O3 |( N; j: Y' y5 v- ~不過3星機不嬲mon都唔係靚....只係見佢今次d新功能幾得意咁