返回列表 回復 發帖

平平地既android機, 邊部好?

有冇d 2千5蚊內既android機?最好影相唔太差的..thx
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
( b  l+ d/ L: Q$ u$ C樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
! n  [$ R2 V% N: r3 c& O! r8 mwww3.tvboxnow.com呢部好唔好用?未用過htc機
小米2S HK$2,499
tvb now,tvbnow,bttvb( s2 M2 F7 E9 q& [
呢部好唔好用?未用過htc機
* I- T. t, {% L( }* [www3.tvboxnow.com你還好嗎 發表於 2013-4-30 08:38 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# l& D6 j& D2 h/ f* f6 }
我未用過, 但單睇規格覺得都唔錯的
0 ]# A6 |9 @' u! v) r- Y' B  l" |公仔箱論壇同埋htc自家研發既sense, 係易用過其他手機
悟知道窝,,我用紧I9100咋
desire v +1
7 @9 _% A- S% a7 Q" E. c我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
小米2S HK$2,4991 b2 \4 N. w6 _8 ~/ B( A0 X4 D
acefr 發表於 2013-4-30 08:44 PM
8 y9 I0 V, ?# H$ b+ e/ p. M唔係咁想用大陸機...唔放心
desire v +1
$ e# _  N/ V0 S. X! rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
0 ^% K7 o( @6 E$ S! Owww3.tvboxnow.combombbomb2 發表於 2013-4-30 10:48 PM
! F. q& C# L. A1 C' w2 Vwww3.tvboxnow.com有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
www3.tvboxnow.com6 X  Q- Z# Q" M& i
有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛公仔箱論壇7 z0 t% r- v+ Q( c6 T# E$ P) H/ t
你還好嗎 發表於 2013-4-30 11:45 PM
, m# e5 [7 M8 p/ aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀, 我覺得白色幾好
6 x6 B! v! s1 E8 ^1 d9 jwww3.tvboxnow.com而且平時d手機好多要換sd卡同sim卡都要拆電, 呢部唔洗
+ B' f* j$ X( n9 a" ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
tvb now,tvbnow,bttvb3 X. B2 a+ g! R& a, M
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁
- O8 @2 J$ S. e$ Q. S: ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
小米的新機不錯
" Y$ t  S  _9 F: y& G' J; J
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁公仔箱論壇6 o; b, U% g% V5 C" O: v" x
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
% `( {: k4 X! z0 ftvb now,tvbnow,bttvbmaydayy 發表於 2013-5-1 01:59 AM
3 N5 W2 N8 B! O9 S# Bwww3.tvboxnow.com真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
8 ?) Z+ D& }/ F& {1 `真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正tvb now,tvbnow,bttvb# S6 }- b. v# [2 O8 S0 H# E+ Q
你還好嗎 發表於 2013-5-1 02:16 AM
tvb now,tvbnow,bttvb7 g# s) L+ g+ V! W" k
係呀, 而且咁平有4吋mon, 算係咁啦
LG VU