返回列表 回復 發帖

平平地既android機, 邊部好?

有冇d 2千5蚊內既android機?最好影相唔太差的..thx
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
0 h* D) }4 d; r9 H8 Y% w公仔箱論壇樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
2 i* ?+ K7 y% O0 f, KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢部好唔好用?未用過htc機
小米2S HK$2,499
2 u+ S, m% F+ q/ Q3 W. j8 T公仔箱論壇呢部好唔好用?未用過htc機
2 e/ Y6 }" V0 f你還好嗎 發表於 2013-4-30 08:38 PM
/ G' G8 @7 ^4 ?5 z/ M, e$ {) t
我未用過, 但單睇規格覺得都唔錯的
; c# C- [- ~1 n8 L. nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。同埋htc自家研發既sense, 係易用過其他手機
悟知道窝,,我用紧I9100咋
desire v +17 C9 o/ |" v" P2 d8 J0 Z
我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
小米2S HK$2,499公仔箱論壇. R/ {, k; B4 U* K8 x3 Z0 h
acefr 發表於 2013-4-30 08:44 PM
www3.tvboxnow.com# w8 f/ w1 ]; D: z+ h
唔係咁想用大陸機...唔放心
desire v +1
& L- q2 ]. ]( Z5 R4 Awww3.tvboxnow.com我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去www3.tvboxnow.com6 G; F& B1 V/ u4 W  w
bombbomb2 發表於 2013-4-30 10:48 PM
5 ?7 |, p2 d/ E5 K; C' n有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
: [) S7 Z& |$ b% s# s% I& Z公仔箱論壇有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
0 T! F( Z" a7 [& T, f* q0 c' r, STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你還好嗎 發表於 2013-4-30 11:45 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 J" u& H0 e! G/ K
係呀, 我覺得白色幾好6 h, v$ \/ z# @" j5 l
而且平時d手機好多要換sd卡同sim卡都要拆電, 呢部唔洗
; J4 e/ S* v7 [. R; s" _2 d. v樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
* s* n0 x5 l% O: K2 @. L  m3 e
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁
! ~: s8 g$ w  V8 L) d% nhttp://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
小米的新機不錯
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! n  `9 e7 p- J6 Z; q7 N7 X0 e
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁
  q+ B1 R) P1 q* s4 phttp://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037/ R# o. X  {" ?9 b
maydayy 發表於 2013-5-1 01:59 AM
! d4 ]. p3 l* u3 D2 D
真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
www3.tvboxnow.com0 S/ x0 p- c0 D' ~( N# I/ ]+ E# ~
真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正公仔箱論壇$ H4 d+ _" _2 p
你還好嗎 發表於 2013-5-1 02:16 AM
; J5 J0 G  c  W4 G7 ?9 p) A7 _6 ^係呀, 而且咁平有4吋mon, 算係咁啦
LG VU