返回列表 回復 發帖

回復 #14 Darkn3t 的帖子

哈哈哈...英年早逝~
" R6 N; f) q. y; H" x+ k好啦~ 好一个 evelyn :P公仔箱論壇8 J& g0 |: u0 w5 O/ t
快 D post 多多啦~
莫愁前路无知己,天下谁人不识君. 穆里尼奥, 一路走好..
原帖由 Darkn3t 於 2008-1-23 10:05 AM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& \& u+ e# M4 ^8 v1 O" `
别告诉她我发她照片。。要问只问她认不认识我就好。。我不想英年早逝
% L$ ?) b5 _+ r) Z7 u. y$ D( i
貼多d 就唔告發你...
原帖由 cchinfatt 於 2008-1-23 09:34 AM 發表
) W% L+ J  G, _' b5 C% r3 ewww3.tvboxnow.comDarkn3t ... 你确定佢係你朋友?公仔箱論壇: L0 z8 S& T! Y3 }, g' n
呢個女仔係我的好朋友喔
7 y6 a& l- x9 A# A& n9 I8 y/ X4 Cwww3.tvboxnow.com:019: 你係边個啊??www3.tvboxnow.com5 l$ }! T. A! Q2 V
我唔係讲笑啊... 佢真係我朋友啊..
% q/ @9 a- N3 K: F8 p# M) _3 x
:024: 好朋友唔見你介紹我認識...
Y...MALAYSIA SO MANY LENG LUI, BUT ALL I ALSO DUNNO
原帖由 ed_teck 於 2008-1-23 13:33 發表
6 l8 L& a) u; z% Twww3.tvboxnow.com- C# Q+ Y  {  P3 ]
貼多d 就唔告發你...
公仔箱論壇6 ]$ X* d3 o/ i
慢慢贴嘛。。我不知道我朋友从那里拿来的照片。。看到我头晕晕。。反应好的话继续贴:014:
Eve: |谁能够提醒我 我的爱没有把握|

回復 #18 ed_teck 的帖子

你连我都唔要揾..咁我又点介绍俾你啊?
原帖由 cchinfatt 於 2008-1-23 17:15 發表 www3.tvboxnow.com" K0 U  u. ~3 s
你连我都唔要揾..咁我又点介绍俾你啊?
www3.tvboxnow.com/ G0 z4 U- D! B) Q# _2 x
骗人。。其实你是想说。。好野当然留给自己啦。。
原帖由 Darkn3t 於 2008-1-23 07:58 PM 發表
+ Q0 {' X% O* u+ c' Wtvb now,tvbnow,bttvb
4 K: q3 O* f/ g7 v0 w骗人。。其实你是想说。。好野当然留给自己啦。。
tvb now,tvbnow,bttvb& X9 o0 L* O$ Y, M/ f' \, [
原帖由 cchinfatt 於 2008-1-23 05:15 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=5007827&ptid=256407][/url]
0 o3 C: m1 _: [. S1 [你连我都唔要揾..咁我又点介绍俾你啊?
公仔箱論壇0 K- r; Z9 Y; [" K/ D- Q9 H$ x( d
:024: 你睇, 路過的都知道你份人係點..

回復 #22 Darkn3t 的帖子

evelyn.. 你应该企我呢边架..
# O( L4 t( S, C$ F8 y8 W- cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。:( :(

回復 #23 ed_teck 的帖子

你地都唔了解我..
多谢分享:onion31:
谢谢分享:onion14: :onion14:
原帖由 cchinfatt 於 2008-1-23 20:21 發表
) s, s8 G# C" e+ H- Dwww3.tvboxnow.com你地都唔了解我..
5 r# d2 ?2 W4 O+ i( GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。天下的男人都是一样的哦。。
thx for sharing