返回列表 回復 發帖

回復 #14 Darkn3t 的帖子

哈哈哈...英年早逝~
2 n5 j7 w: [0 @- Y好啦~ 好一个 evelyn :P
/ [) f2 X+ |$ Y/ e/ r公仔箱論壇快 D post 多多啦~
莫愁前路无知己,天下谁人不识君. 穆里尼奥, 一路走好..
原帖由 Darkn3t 於 2008-1-23 10:05 AM 發表 公仔箱論壇" i% ^/ h4 }3 a/ F
别告诉她我发她照片。。要问只问她认不认识我就好。。我不想英年早逝
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( u" Z! ]5 [( u0 L( W
貼多d 就唔告發你...
原帖由 cchinfatt 於 2008-1-23 09:34 AM 發表
/ k6 ]6 T, b. R" QDarkn3t ... 你确定佢係你朋友?www3.tvboxnow.com! F1 J# a/ v8 @  i: l7 e
呢個女仔係我的好朋友喔公仔箱論壇( T, u+ w4 b( O8 [
:019: 你係边個啊??
6 d. E& C! X9 W6 q我唔係讲笑啊... 佢真係我朋友啊..
tvb now,tvbnow,bttvb  d' ?: K8 ?. u2 z1 s
:024: 好朋友唔見你介紹我認識...
Y...MALAYSIA SO MANY LENG LUI, BUT ALL I ALSO DUNNO
原帖由 ed_teck 於 2008-1-23 13:33 發表
% I+ A/ V5 p& \3 H1 Q0 t9 o; Q- \  h8 _& E& H% S
貼多d 就唔告發你...
9 d8 }# m" S& ~9 U+ D/ K/ \慢慢贴嘛。。我不知道我朋友从那里拿来的照片。。看到我头晕晕。。反应好的话继续贴:014:
Eve: |谁能够提醒我 我的爱没有把握|

回復 #18 ed_teck 的帖子

你连我都唔要揾..咁我又点介绍俾你啊?
原帖由 cchinfatt 於 2008-1-23 17:15 發表
& t6 c% D3 K$ t$ G, Atvb now,tvbnow,bttvb你连我都唔要揾..咁我又点介绍俾你啊?
$ g, b! w& r7 A( C: k5 j骗人。。其实你是想说。。好野当然留给自己啦。。
原帖由 Darkn3t 於 2008-1-23 07:58 PM 發表
" H# O- ?$ r: G- R" j0 hwww3.tvboxnow.comwww3.tvboxnow.com1 w+ B# y+ ^! B2 r, h4 I
骗人。。其实你是想说。。好野当然留给自己啦。。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# W4 W8 \8 D% ^& D
原帖由 cchinfatt 於 2008-1-23 05:15 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=5007827&ptid=256407][/url]公仔箱論壇/ ], k8 N0 N4 `: J' c
你连我都唔要揾..咁我又点介绍俾你啊?
( o1 Q8 H' h' h" d+ q' Q' r3 k1 v:024: 你睇, 路過的都知道你份人係點..

回復 #22 Darkn3t 的帖子

evelyn.. 你应该企我呢边架..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! A" m* w* q) u6 K
:( :(

回復 #23 ed_teck 的帖子

你地都唔了解我..
多谢分享:onion31:
谢谢分享:onion14: :onion14:
原帖由 cchinfatt 於 2008-1-23 20:21 發表 www3.tvboxnow.com# |8 l, C7 O. v+ K
你地都唔了解我..
www3.tvboxnow.com2 E' C  X, P8 F
天下的男人都是一样的哦。。
thx for sharing