返回列表 回復 發帖

有冇人出左S4?

我本身都想買S4, 但見到D報導講好似好多問題, 請問有人出左嗎?部機有冇事??
我買左, 講真有d後悔...好食ram, 玩game有d lag
我陪我個fd去買, check左幾部機先揀得落手, qc唔係咁好
我買左, 講真有d後悔...好食ram, 玩game有d lag
3 m0 Q4 J( A( ]' ]www3.tvboxnow.com一百蚊 發表於 2013-5-20 06:32 AM
! m1 y; f2 p; R; O8 c6 M( i1 I3 ltvb now,tvbnow,bttvb下, 但部機唔係有2GB RAM咩?都唔夠?
我陪我個fd去買, check左幾部機先揀得落手, qc唔係咁好
) F' m3 N1 L0 u# P! {7 Q. d5 Y你還好嗎 發表於 2013-5-20 06:58 AM
# x( B! a. S. E2 c4 f唔係嘛..咁你個FD用落有冇D咩問題?
$ [9 ~8 c: k/ V- c/ O& t; wwww3.tvboxnow.com唔係嘛..咁你個FD用落有冇D咩問題?
! {3 N% H# K; N( {# [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。米奇老鼠 發表於 2013-5-20 07:18 AM
/ m1 M4 b9 g" z+ ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。聽佢講機身好易熱, 禁左陣whatsapp熱到有d辣手, 我記得之前都睇過d報導話有呢個問題
7 k, D* |0 `- j2 k" P, f, ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。下, 但部機唔係有2GB RAM咩?都唔夠?' V5 m7 A* K8 [5 v+ G+ S: ~5 O6 j% {' n
米奇老鼠 發表於 2013-5-20 07:18 AM
0 S  @2 @, F' F9 O1 H4 O1 O) F! Dtvb now,tvbnow,bttvb我個fd話開機就得7xx mb free ram咋喎, 同埋本身部機都裝左好多app冇得del
我細佬買左,佢話仲差過note2喎,新功能冇咩用@@公仔箱論壇4 x! {$ i3 J  @# z* e; B$ y6 q
好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順d
tvb now,tvbnow,bttvb+ m/ c/ ]* e5 ~' m! U& c% e
聽佢講機身好易熱, 禁左陣whatsapp熱到有d辣手, 我記得之前都睇過d報導話有呢個問題
% F" Q6 R9 |; x3 a7 Q. fwww3.tvboxnow.com你還好嗎 發表於 2013-5-20 07:32 AM
$ V2 J: L$ f/ S8 m, L8 M% k
下, 咁萬一燒左底板就慘喇, 維修又要錢
  t1 r. U; `" R
我個fd話開機就得7xx mb free ram咋喎, 同埋本身部機都裝左好多app冇得del
  F9 W& p# B! LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你還好嗎 發表於 2013-5-20 07:33 AM
- u: F  F9 r5 q咁衰?咁搞法如果16gb都未必夠
我細佬買左,佢話仲差過note2喎,新功能冇咩用@@
2 M4 c# y! D( K" A- R! ]. Iwww3.tvboxnow.com好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順d
3 H: @% g  \, \. i8 S# ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。i.miss.u 發表於 2013-5-20 07:51 AM
/ _$ k  ^2 A' F& A& T  ?- s# }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都覺得one正d, 個mon靚好多好多
我剛剛出咗, 無熱既問題, 係覺得個殼有D单薄, 要加保護套, 而且一定要加Micro SD card!!!至於Ram 方面, 每次行完一個App以後要關咗佢, 如果唔係佢仲係背後行緊拖慢部机! 累積得四五個programs 就要係個Ram 度一次过清!!!
我細佬買左,佢話仲差過note2喎,新功能冇咩用@@9 I2 A7 ]$ o, Z/ y9 k- M
好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順dtvb now,tvbnow,bttvb: B: I3 t& a* a8 |2 a2 Q+ a
i.miss.u 發表於 2013-5-20 07:51 AM
/ w3 b4 D6 ~! Y, Cone係咪最新個部?
4 q; C: n6 K; q: @8 F  F2 X9 ]公仔箱論壇呢部好嗎?
5 d1 @( [3 W$ j+ ~3 I+ [" G1 b; Q
我都覺得one正d, 個mon靚好多好多
# t  F- k8 U  `' |" t8 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。晴天陰天 發表於 2013-5-20 08:28 AM
+ P" y9 p& ~9 \4 G( D+ q5 o7 V
咁不嬲3星既mon都係差d既...amoled mon既通病
我剛剛出咗, 無熱既問題, 係覺得個殼有D单薄, 要加保護套, 而且一定要加Micro SD card!!!至於Ram 方面, 每次行完一個App以後要關咗佢, 如果唔係佢仲係背後行緊拖慢部机! 累積得四五個programs 就要係個Ram 度一次过 ...
; |$ f/ r; S; M$ f3 Ztvb now,tvbnow,bttvbsyrinx 發表於 2013-5-20 08:30 AM
6 f" m8 d5 b3 R; L7 X) y& J3 x咁麻煩...係呢..咁新功能係咪冇咩用??