返回列表 回復 發帖

有冇人出左S4?

我本身都想買S4, 但見到D報導講好似好多問題, 請問有人出左嗎?部機有冇事??
我買左, 講真有d後悔...好食ram, 玩game有d lag
我陪我個fd去買, check左幾部機先揀得落手, qc唔係咁好
我買左, 講真有d後悔...好食ram, 玩game有d lag
0 b! V) l, U; J- j" Mtvb now,tvbnow,bttvb一百蚊 發表於 2013-5-20 06:32 AM
www3.tvboxnow.com% I3 b! \- N9 A& g' ^$ V" P
下, 但部機唔係有2GB RAM咩?都唔夠?
我陪我個fd去買, check左幾部機先揀得落手, qc唔係咁好TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 y- g+ t. |# A+ e' L+ q& D
你還好嗎 發表於 2013-5-20 06:58 AM
! D- r- Q% R  q+ ?: e5 b唔係嘛..咁你個FD用落有冇D咩問題?
1 d" ?% y, v9 n; F8 W% d# w/ q
唔係嘛..咁你個FD用落有冇D咩問題?
) m  ?; L  p% k, b; O米奇老鼠 發表於 2013-5-20 07:18 AM
! X, U9 S3 m6 f, B, m5 a公仔箱論壇聽佢講機身好易熱, 禁左陣whatsapp熱到有d辣手, 我記得之前都睇過d報導話有呢個問題
, t6 p- W, B4 P! _公仔箱論壇下, 但部機唔係有2GB RAM咩?都唔夠?
& t9 m: X# t8 V* ]- f7 i5 c$ `; G公仔箱論壇米奇老鼠 發表於 2013-5-20 07:18 AM
* O9 o6 [4 F- o& t; [我個fd話開機就得7xx mb free ram咋喎, 同埋本身部機都裝左好多app冇得del
我細佬買左,佢話仲差過note2喎,新功能冇咩用@@
$ l: [. L  p2 `& }) x好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順d
0 w4 M" H9 k) j- t& A- |5 g6 i
聽佢講機身好易熱, 禁左陣whatsapp熱到有d辣手, 我記得之前都睇過d報導話有呢個問題www3.tvboxnow.com( P4 ]' n* C* l  F0 |
你還好嗎 發表於 2013-5-20 07:32 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* k$ Z9 [! o& G# l  R4 B3 O
下, 咁萬一燒左底板就慘喇, 維修又要錢
  G6 A: l" W4 ]- s/ Y( l公仔箱論壇我個fd話開機就得7xx mb free ram咋喎, 同埋本身部機都裝左好多app冇得del' K% M+ p( H2 \* ?
你還好嗎 發表於 2013-5-20 07:33 AM
5 u. Q+ J: ?" X# d  c  _* X
咁衰?咁搞法如果16gb都未必夠
我細佬買左,佢話仲差過note2喎,新功能冇咩用@@
: [9 E# U$ ~4 u公仔箱論壇好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& M4 d3 o6 P; I$ Y% ]
i.miss.u 發表於 2013-5-20 07:51 AM
2 C; d* P9 ]# L4 L3 X$ i) b& I5 p0 z5 b我都覺得one正d, 個mon靚好多好多
我剛剛出咗, 無熱既問題, 係覺得個殼有D单薄, 要加保護套, 而且一定要加Micro SD card!!!至於Ram 方面, 每次行完一個App以後要關咗佢, 如果唔係佢仲係背後行緊拖慢部机! 累積得四五個programs 就要係個Ram 度一次过清!!!
我細佬買左,佢話仲差過note2喎,新功能冇咩用@@TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 K8 k  w: ^: H$ k2 P
好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順d, U, k9 B: K7 |4 T6 ]7 G
i.miss.u 發表於 2013-5-20 07:51 AM
tvb now,tvbnow,bttvb3 F" K) d1 {0 T9 ?
one係咪最新個部?0 x( B1 u. L( s, }
呢部好嗎?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: [  k# }1 a/ E; I0 k/ g4 l% w
我都覺得one正d, 個mon靚好多好多- g5 N7 L. x+ d' e( ^
晴天陰天 發表於 2013-5-20 08:28 AM
; k6 P  s6 H- q" h7 E; R% w咁不嬲3星既mon都係差d既...amoled mon既通病
我剛剛出咗, 無熱既問題, 係覺得個殼有D单薄, 要加保護套, 而且一定要加Micro SD card!!!至於Ram 方面, 每次行完一個App以後要關咗佢, 如果唔係佢仲係背後行緊拖慢部机! 累積得四五個programs 就要係個Ram 度一次过 ...tvb now,tvbnow,bttvb  i. g- d/ s  o- N7 b9 \5 c
syrinx 發表於 2013-5-20 08:30 AM
* \% g, A& u7 e2 ?5 z3 i, C5 `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁麻煩...係呢..咁新功能係咪冇咩用??