返回列表 回復 發帖

有冇人出左S4?

我本身都想買S4, 但見到D報導講好似好多問題, 請問有人出左嗎?部機有冇事??
我買左, 講真有d後悔...好食ram, 玩game有d lag
我陪我個fd去買, check左幾部機先揀得落手, qc唔係咁好
我買左, 講真有d後悔...好食ram, 玩game有d lagwww3.tvboxnow.com1 @. R3 ^+ C/ Z0 s: z4 z
一百蚊 發表於 2013-5-20 06:32 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, y' z& I! F) ?' s: U8 [8 A7 y5 L
下, 但部機唔係有2GB RAM咩?都唔夠?
我陪我個fd去買, check左幾部機先揀得落手, qc唔係咁好tvb now,tvbnow,bttvb" F" a/ n* H+ X1 X6 S+ e% y$ r
你還好嗎 發表於 2013-5-20 06:58 AM
: I7 I" k4 O- I8 i# t
唔係嘛..咁你個FD用落有冇D咩問題?
- U, S6 U; C# z( [  R, i1 S; N
唔係嘛..咁你個FD用落有冇D咩問題?
6 C- [  v; e% E# Y; f+ \/ _公仔箱論壇米奇老鼠 發表於 2013-5-20 07:18 AM
6 G5 p" `) M1 h! {" c聽佢講機身好易熱, 禁左陣whatsapp熱到有d辣手, 我記得之前都睇過d報導話有呢個問題
3 _$ ]* N6 G  u+ S( f6 e1 k/ `公仔箱論壇下, 但部機唔係有2GB RAM咩?都唔夠?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& r" O$ y# S, T  e1 Q
米奇老鼠 發表於 2013-5-20 07:18 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ y, c5 T+ ]8 c  [9 C
我個fd話開機就得7xx mb free ram咋喎, 同埋本身部機都裝左好多app冇得del
我細佬買左,佢話仲差過note2喎,新功能冇咩用@@* N* ?) N1 C% y
好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順d
8 ^# S6 p& k+ t# T( f' K公仔箱論壇聽佢講機身好易熱, 禁左陣whatsapp熱到有d辣手, 我記得之前都睇過d報導話有呢個問題TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 s3 ~5 ?- D9 C
你還好嗎 發表於 2013-5-20 07:32 AM
" N  y6 h9 _+ y3 {0 M. q6 r2 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。下, 咁萬一燒左底板就慘喇, 維修又要錢
( t9 S- h; b, L" Z4 u; ~4 k7 }tvb now,tvbnow,bttvb我個fd話開機就得7xx mb free ram咋喎, 同埋本身部機都裝左好多app冇得del: ?. m9 H' H5 r
你還好嗎 發表於 2013-5-20 07:33 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# C6 I$ |2 B4 `( U, m
咁衰?咁搞法如果16gb都未必夠
我細佬買左,佢話仲差過note2喎,新功能冇咩用@@www3.tvboxnow.com. [; |: J6 r6 y
好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順d0 \( W0 h( S! a. u3 L  V
i.miss.u 發表於 2013-5-20 07:51 AM
# Y' \) D6 L9 [8 Ltvb now,tvbnow,bttvb我都覺得one正d, 個mon靚好多好多
我剛剛出咗, 無熱既問題, 係覺得個殼有D单薄, 要加保護套, 而且一定要加Micro SD card!!!至於Ram 方面, 每次行完一個App以後要關咗佢, 如果唔係佢仲係背後行緊拖慢部机! 累積得四五個programs 就要係個Ram 度一次过清!!!
我細佬買左,佢話仲差過note2喎,新功能冇咩用@@
' s' P5 Z6 \$ \2 R3 P  b" ?( E  D好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順dtvb now,tvbnow,bttvb9 g  K* C; n- X, Y  i
i.miss.u 發表於 2013-5-20 07:51 AM
3 G9 D# s& v$ u- I公仔箱論壇one係咪最新個部?
$ L  K. r7 a1 D& `/ z6 {呢部好嗎?
/ H/ C( Q8 {; B* E+ w+ s7 @& jwww3.tvboxnow.com我都覺得one正d, 個mon靚好多好多
4 X; n8 U0 T% B; t$ C! ~$ G晴天陰天 發表於 2013-5-20 08:28 AM
www3.tvboxnow.com  G9 c6 d9 A0 E% V3 `$ g; l
咁不嬲3星既mon都係差d既...amoled mon既通病
我剛剛出咗, 無熱既問題, 係覺得個殼有D单薄, 要加保護套, 而且一定要加Micro SD card!!!至於Ram 方面, 每次行完一個App以後要關咗佢, 如果唔係佢仲係背後行緊拖慢部机! 累積得四五個programs 就要係個Ram 度一次过 ...tvb now,tvbnow,bttvb% K8 X0 Y6 k6 @0 u
syrinx 發表於 2013-5-20 08:30 AM
  R/ Y# i  J* tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁麻煩...係呢..咁新功能係咪冇咩用??