返回列表 回復 發帖

你地覺得htc one定s4好d?

想出手機, 呢兩部都望過下, 但都係決定唔到, 你地覺得呢?
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D
5 I4 U% h6 W, i/ PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。布朗尼 發表於 2013-5-24 09:13 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! f& k: u" t, N+ h2 f7 X% ?
真架?不過其實我自己覺得3*既造工不嬲唔係好好, 因為我以前都有買過...
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多tvb now,tvbnow,bttvb6 |# m- ]$ s0 A. A, x: n; V
maydayy 發表於 2013-5-24 09:50 PM
* Y+ P: a+ B% qs4個mon好差?不過大dd@@
外形我觉得htc one 完爆S4啊TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 q3 t: \1 C3 d0 ?
点解samsung的设计师没啥新创意的?4 A1 }/ N% L: X% k
三星系列一直都是那个外观
买ONE啦。
7 Q- Z! v7 B' M1 B* Z% f* Y
s4個mon好差?不過大dd@@www3.tvboxnow.com5 ]6 H, ~7 H2 c* l
9時16分 發表於 2013-5-24 10:13 PM
8 h2 |$ k6 l  _. {3 ], L公仔箱論壇3星手機個mon不嬲都麻麻, 仲會有偏色,烙印同黑斑...
0 s' w1 C  i) |2 j# y# ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。one個mon密度高d, 你兩部比較過就會睇到係清d, d色係靚d9 Y+ ~# b' y3 l! f& \6 ]
而且其實爭個0.3吋都唔覺眼
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,( O; [( }3 v) L8 H) M
部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,tvb now,tvbnow,bttvb! R/ p) N7 k9 m, \+ M
部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右tvb now,tvbnow,bttvb+ }. @, `( O/ k' l+ o
bombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
" Z# f% Q5 m% z- X8 \/ ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。me2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架
s4 is better.
wait for the LG
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,2 @" \: z3 X+ f2 W7 C
部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
( z4 y8 M& M4 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。bombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
$ C$ r9 c! `! D% N% E1 S0 ]: c
下點解得返8gb? d app冇得del咩
0 a% v( r, b- P; h
me2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架
8 U( y" f2 {0 h- Ewww3.tvboxnow.com你還好嗎 發表於 2013-5-25 02:21 AM
7 N2 |" Z" N0 u1 J. |: q% b公仔箱論壇你係咪玩game所以先咁熱呀?@@
公仔箱論壇2 h, ?9 W! s0 p0 A: z
下點解得返8gb? d app冇得del咩
# U  G6 S9 i$ p: |+ k9時16分 發表於 2013-5-26 03:05 AM
; s" `: O5 T' i- k; vtvb now,tvbnow,bttvb就係冇, 雖然話可以插sd卡, 但係sd卡load野一定冇咁快