返回列表 回復 發帖

你地覺得htc one定s4好d?

想出手機, 呢兩部都望過下, 但都係決定唔到, 你地覺得呢?
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D
& |; _: S3 O- }1 e: }布朗尼 發表於 2013-5-24 09:13 PM
公仔箱論壇' ]" X  V* @; r6 R% Q8 A5 L
真架?不過其實我自己覺得3*既造工不嬲唔係好好, 因為我以前都有買過...
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多www3.tvboxnow.com* s( Q& J# u( O$ F& [
maydayy 發表於 2013-5-24 09:50 PM
公仔箱論壇( Y. t+ y" a# n& y
s4個mon好差?不過大dd@@
外形我觉得htc one 完爆S4啊
9 E( w) O1 s4 P% w; @1 T( F. O2 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。点解samsung的设计师没啥新创意的?
1 N' H! j' Y: ~7 hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。三星系列一直都是那个外观
买ONE啦。
' ~6 [& q# T9 X6 e, }www3.tvboxnow.coms4個mon好差?不過大dd@@TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* q7 _3 e1 h* u/ [
9時16分 發表於 2013-5-24 10:13 PM
' a  `; w" O5 e" Ntvb now,tvbnow,bttvb3星手機個mon不嬲都麻麻, 仲會有偏色,烙印同黑斑...tvb now,tvbnow,bttvb) t5 j! P8 }4 I$ q- G0 Z4 V2 m" s. v6 a
one個mon密度高d, 你兩部比較過就會睇到係清d, d色係靚d
7 N+ ^% A  w0 Y8 m. b$ P% D而且其實爭個0.3吋都唔覺眼
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,
2 F: y; d* v3 ?$ Y9 [) O( P' u公仔箱論壇部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,/ ~7 P3 a1 I" E& W3 F
部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右公仔箱論壇" X3 A* m( Y5 p/ ?
bombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
tvb now,tvbnow,bttvb9 q% G1 R' L; `4 |* Y! y+ p
me2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架
s4 is better.
wait for the LG
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,
  O2 n4 S: Y: s6 X, C4 E( b1 u0 F9 c2 T; ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右公仔箱論壇! p0 p9 E, }2 \" j: c. o8 I7 G+ Z
bombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
# I$ v" o9 U, K" z9 n下點解得返8gb? d app冇得del咩
  ?' [& x7 h9 Q0 x7 wtvb now,tvbnow,bttvbme2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架6 l8 W+ y, ?; I' y
你還好嗎 發表於 2013-5-25 02:21 AM
公仔箱論壇) J- U1 j2 I: n3 n0 {7 J" ^
你係咪玩game所以先咁熱呀?@@
6 ?4 m$ z3 B( R. z- ~7 k' U1 Q" S下點解得返8gb? d app冇得del咩公仔箱論壇( B! v! }4 y- F# n5 S& P
9時16分 發表於 2013-5-26 03:05 AM
www3.tvboxnow.com1 o1 [7 x# a: z' a
就係冇, 雖然話可以插sd卡, 但係sd卡load野一定冇咁快