返回列表 回復 發帖

近排有咩新機好呀?

我淨係知有one同s4, 好似話note3都就黎有?仲有咩選擇呀?@@
note3仲要等喎www3.tvboxnow.com( d0 s- q% T. I: Y- i; t' G
我覺得one幾好, 自己都用緊
我買左S4, 但麻麻地好用...玩GAME會有D LAG
note3仲要等喎
& R0 H6 S) M  Y- W我覺得one幾好, 自己都用緊
0 b8 K4 A# |" `7 h5 j+ D米奇老鼠 發表於 2013-5-27 06:45 AM
  d5 j9 o$ l! A( t; D4 m' }
one易唔易用呀?順嗎?
我買左S4, 但麻麻地好用...玩GAME會有D LAG
7 E8 |4 p& t' S8 x2 Rtvb now,tvbnow,bttvbmaydayy 發表於 2013-5-27 07:06 AM
7 Y1 w5 d  v; ?9 K8 E下 咁奇怪?唔係話有2gb ram既咩, 都會lag?
. T  @& {" Y, ~* W- f0 C: C$ D1 _& S
下 咁奇怪?唔係話有2gb ram既咩, 都會lag?
8 o9 B& k# n7 Y0 e4 l9 U8 s2 hwww3.tvboxnow.comsweetcherry 發表於 2013-5-27 07:21 AM
% i4 ~% H1 j* _3 H) YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀, 但一開機FREE RAM就得返幾百MB咋
  x( g/ J; s9 f' Y/ G8 |- W- itvb now,tvbnow,bttvbone易唔易用呀?順嗎?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; i! Z2 Y0 e# z) @8 N
sweetcherry 發表於 2013-5-27 07:20 AM
; D% N; k3 w2 _& p
易用呀, htc機既sense ui都好好用架0 F) k6 s( f7 d. G. j4 U7 u+ u7 ~
順, 我玩game同睇片都冇lag過
我自己買左ONE,好好用呀,影夜境都好靚添
www3.tvboxnow.com; s. J2 U) A# X4 G
易用呀, htc機既sense ui都好好用架TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- v* b* i8 G+ P
順, 我玩game同睇片都冇lag過
' `2 P3 u2 t3 O% V( p+ K米奇老鼠 發表於 2013-5-27 08:02 AM
( s2 _4 x; K2 @5 ^. PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。agree,我第一之用android機,開頭都擔心難用,但用one都好易上手
我自己買左ONE,好好用呀,影夜境都好靚添TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 c- j" U7 L* p
晴天陰天 發表於 2013-5-27 08:17 AM
公仔箱論壇) v( S2 `; X2 l9 G, s# k
我都聽講過話one影相靚既, 但如果同s4比, 邊部影相好d呢?
) V' I) m+ e+ z公仔箱論壇係呀, 但一開機FREE RAM就得返幾百MB咋www3.tvboxnow.com1 b+ h% B+ I$ L! Q8 B. j8 l
maydayy 發表於 2013-5-27 07:45 AM
公仔箱論壇- ]% m6 g( X. k# u+ t$ Y( W
下, 咁食ram?會唔會係3星系統問題...@@
tvb now,tvbnow,bttvb% ?4 M8 q, \0 H" F
我都聽講過話one影相靚既, 但如果同s4比, 邊部影相好d呢?
, b2 U7 d  b$ R3 t$ N) Y3 m0 {) l2 aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。sweetcherry 發表於 2013-5-27 08:33 AM
% j$ A! q8 s5 y! V0 L& g0 b. d7 g, C
S4係像素高D姐,但如果講整體相片質素,我覺得ONE好D,就算影夜境都無乜NOISE,因為ONE既鏡頭同感光度都好D
近期最多人講一定係one同s4啦, 我自己出左s4, 但講真有d後悔, 部機有時會lag, 同埋新功能無乜用, 有d想trade左佢換one
公仔箱論壇! z, w' q* h  n# ?8 }% D
S4係像素高D姐,但如果講整體相片質素,我覺得ONE好D,就算影夜境都無乜NOISE,因為ONE既鏡頭同感光度都好D
+ t$ P$ S# i/ j& p0 N* j$ y晴天陰天 發表於 2013-5-27 08:55 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% G/ p4 R. P1 p; Y# n
原來係咁@@我都唔係咁識呢d野, 不過岩岩search左one既試機相, 真係幾靚
近期最多人講一定係one同s4啦, 我自己出左s4, 但講真有d後悔, 部機有時會lag, 同埋新功能無乜用, 有d想trade左佢換one公仔箱論壇/ f& Y: ~. E9 ?, h5 K8 V
布朗尼 發表於 2013-5-27 09:13 AM
' l( f) V+ I, w  Ttvb now,tvbnow,bttvb下, 咁慘, 如果想trade就快d喇, note3出埋應該再跌