返回列表 回復 發帖

依家有邊部4G機好?

如題, BUDGET 5千幾左右
我自己就覺得htc one最正, 我都係買呢部, 個款都好得
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one
我自己就覺得htc one最正, 我都係買呢部, 個款都好得www3.tvboxnow.com8 i7 c+ ?. Z+ h0 U; m& B" W7 H* V# ^
樂高 發表於 2013-5-31 03:28 PM
# e- ~6 z+ k* |$ t& e0 N+ V( ]search左睇下個款真係幾正, 係咪金屬黎架??公仔箱論壇" a1 k- e5 ~( e* ?5 c! I6 y
咁你覺得好冇用呀?
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one$ k% Z' ^. J$ R' }0 F
一百蚊 發表於 2013-5-31 03:45 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 c% h3 e4 Z+ X- p" \1 E0 p0 \/ Y
咁呢3部邊部好?3星依家好似好多人用咁@@
/ x2 |$ m* F0 m2 A4 T3 Osearch左睇下個款真係幾正, 係咪金屬黎架??
9 v! N6 l. U  B咁你覺得好冇用呀?' p& L/ m( |8 k7 m7 i6 Y
布朗尼 發表於 2013-5-31 06:38 PM
' {+ F, |+ i; }5 |+ Q) \' j# U, U: e係呀, 全鋁合金機身, 我覺得質感超正
/ b6 _: q! A8 h; f  x" c公仔箱論壇好用, 部機好順, 開咩game都唔lag
4 n7 }* O1 Z4 N; p: {3 R4 m& \' l- ^: ywww3.tvboxnow.com咁呢3部邊部好?3星依家好似好多人用咁@@tvb now,tvbnow,bttvb9 s& A, z4 A$ ^, s6 ]
布朗尼 發表於 2013-5-31 06:39 PM
; v/ `; G* S, t4 Q8 ~* @: Rwww3.tvboxnow.com我自己就prefer one...8 ]8 S2 Y7 y0 d( o+ j" X
xz影相唔多得..s4又同之前s3個d差唔多
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one
5 K7 _2 k5 J0 ]& |% o; l一百蚊 發表於 2013-5-31 03:45 PM
5 c$ \5 N7 X2 Lwww3.tvboxnow.com我睇其他forum話s4好多問題呀,大多數都話機身超熱,感覺會好易燒底板咁@@
  X3 K# x5 @9 x& c$ a係呀, 全鋁合金機身, 我覺得質感超正tvb now,tvbnow,bttvb' D) k) Y( D" Y5 X; ^! l
好用, 部機好順, 開咩game都唔lag$ a  w3 y8 f, g( r, }' V
一百蚊 發表於 2013-6-1 03:03 AM
( u- u/ U) y& _+ A5 H& Awww3.tvboxnow.comone影相得唔得架?呢樣好緊要
tvb now,tvbnow,bttvb$ F1 B* P1 i5 H1 Z0 J
我睇其他forum話s4好多問題呀,大多數都話機身超熱,感覺會好易燒底板咁@@
9 d5 T2 Q, B; ~2 }5 d& Jwww3.tvboxnow.com你還好嗎 發表於 2013-6-1 04:33 AM
/ S  s5 b  V4 ~! ltvb now,tvbnow,bttvb下, 係玩game熱定係普通用都熱呀
) T+ e" m' s+ }  ?7 T( c* Z
one影相得唔得架?呢樣好緊要
& f6 H" Y4 K5 L- v公仔箱論壇布朗尼 發表於 2013-6-1 05:05 AM
) j& k, p( A; Z  f* {+ vtvb now,tvbnow,bttvb近期既機皇之中我覺得one係影得最靚, 就算室內同夜境相一樣得, 感光度夠晒
' j7 k& Z- S) S( o+ M0 F9 b! o' F$ [下, 係玩game熱定係普通用都熱呀
8 u0 I4 v5 p7 N! @布朗尼 發表於 2013-6-1 05:06 AM
1 W1 ]4 G5 o3 F! W, m; H- O公仔箱論壇係連普通禁下, 傾陣電話都熱囉...真係驚燒左
公仔箱論壇! u. U# S2 U* j& Z
近期既機皇之中我覺得one係影得最靚, 就算室內同夜境相一樣得, 感光度夠晒
, p. q3 l# [% ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。一百蚊 發表於 2013-6-1 05:31 AM
tvb now,tvbnow,bttvb. L8 V5 A" a9 X" ?2 i; S
如果係咁聽落都唔錯, 因為好多時手機一唔夠光影出黎D相就勁多雜訊..
2 n, A4 F. [/ V公仔箱論壇係連普通禁下, 傾陣電話都熱囉...真係驚燒左
6 L9 W0 ?! x* }  o' y' jtvb now,tvbnow,bttvb你還好嗎 發表於 2013-6-1 05:51 AM
, x, U7 ?' K2 M/ j0 k5 R1 Gtvb now,tvbnow,bttvb咁真係好誇張喎, 好彩你講一講, 我都係唔諗呢部喇
htc既one啦,近期咁多部手機之中最有誠意就係呢部