返回列表 回復 發帖

依家有邊部4G機好?

如題, BUDGET 5千幾左右
我自己就覺得htc one最正, 我都係買呢部, 個款都好得
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one
我自己就覺得htc one最正, 我都係買呢部, 個款都好得
8 q' |4 T2 |" ^" o* a1 m- _7 Bwww3.tvboxnow.com樂高 發表於 2013-5-31 03:28 PM
0 X4 e( H. c: }0 G7 r- K  [) S公仔箱論壇search左睇下個款真係幾正, 係咪金屬黎架??
2 \( I0 q3 v" G3 N咁你覺得好冇用呀?
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one
+ W5 N: ?1 u& m4 ^; }www3.tvboxnow.com一百蚊 發表於 2013-5-31 03:45 PM
tvb now,tvbnow,bttvb$ `! v4 b2 V4 M8 N1 L" Q8 M
咁呢3部邊部好?3星依家好似好多人用咁@@
% @' S% G! E6 a. H% y公仔箱論壇search左睇下個款真係幾正, 係咪金屬黎架??
' V; p$ Z! M" G6 K# ^咁你覺得好冇用呀?
. t+ n$ u- j# g' N# d' z# B' d布朗尼 發表於 2013-5-31 06:38 PM
3 G( a- M- Z, RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀, 全鋁合金機身, 我覺得質感超正
4 m8 P" e, H$ G, x& D& |" H8 Ttvb now,tvbnow,bttvb好用, 部機好順, 開咩game都唔lag
' u3 h4 R% c5 R4 H2 G7 e. s" h. sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁呢3部邊部好?3星依家好似好多人用咁@@
( ^, g8 {" h; ~8 Y7 P! `公仔箱論壇布朗尼 發表於 2013-5-31 06:39 PM
www3.tvboxnow.com$ j( Q) n9 ?1 H4 `3 t- T5 y8 i
我自己就prefer one...+ s! G3 \, g3 \2 B% C& e- L
xz影相唔多得..s4又同之前s3個d差唔多
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc onewww3.tvboxnow.com8 H1 P  w# f2 \' S
一百蚊 發表於 2013-5-31 03:45 PM
, o9 i! o2 _6 f. lwww3.tvboxnow.com我睇其他forum話s4好多問題呀,大多數都話機身超熱,感覺會好易燒底板咁@@
3 l9 X0 e/ E, Z0 U+ `+ _www3.tvboxnow.com係呀, 全鋁合金機身, 我覺得質感超正
+ a, }* D# ?- R1 A7 U2 A& T好用, 部機好順, 開咩game都唔lag
- Z" X+ \* a! p& t3 D, K公仔箱論壇一百蚊 發表於 2013-6-1 03:03 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- {' M+ ~3 }% b1 J, q* a! I
one影相得唔得架?呢樣好緊要
公仔箱論壇. q7 W8 j$ `1 V, r1 q. b. @
我睇其他forum話s4好多問題呀,大多數都話機身超熱,感覺會好易燒底板咁@@tvb now,tvbnow,bttvb7 j- f0 {3 e3 F1 a
你還好嗎 發表於 2013-6-1 04:33 AM
tvb now,tvbnow,bttvb+ {2 b" ^( R# u
下, 係玩game熱定係普通用都熱呀
公仔箱論壇2 s( ~5 d! i4 B2 l" o4 `
one影相得唔得架?呢樣好緊要www3.tvboxnow.com; u1 w( |: Z$ T1 \# s8 l
布朗尼 發表於 2013-6-1 05:05 AM
9 O; S8 `' {; N8 f: d6 |* o近期既機皇之中我覺得one係影得最靚, 就算室內同夜境相一樣得, 感光度夠晒
www3.tvboxnow.com- h- m) P+ l$ W/ v
下, 係玩game熱定係普通用都熱呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( a) g2 O* \% Q% k% O( T! k! S
布朗尼 發表於 2013-6-1 05:06 AM
& n. s/ [! ?' ]! ?www3.tvboxnow.com係連普通禁下, 傾陣電話都熱囉...真係驚燒左
公仔箱論壇' R$ p* K* V5 z3 K5 d8 Q$ _
近期既機皇之中我覺得one係影得最靚, 就算室內同夜境相一樣得, 感光度夠晒www3.tvboxnow.com: a+ L4 q) v1 G, W
一百蚊 發表於 2013-6-1 05:31 AM
公仔箱論壇  c( {6 y& c' p0 u6 j1 |; z  l
如果係咁聽落都唔錯, 因為好多時手機一唔夠光影出黎D相就勁多雜訊..
+ {4 Y8 M( C7 C! m; J' \
係連普通禁下, 傾陣電話都熱囉...真係驚燒左
5 |( P4 u; E! T公仔箱論壇你還好嗎 發表於 2013-6-1 05:51 AM
www3.tvboxnow.com. o+ q8 P2 b3 O( X' w- w; P
咁真係好誇張喎, 好彩你講一講, 我都係唔諗呢部喇
htc既one啦,近期咁多部手機之中最有誠意就係呢部