返回列表 回復 發帖

有無人用緊one或者s4?

用緊既師兄師姐, 請問你地覺得邊部好d呢?@@
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
1 g( z2 E. D5 }  i( m公仔箱論壇i.miss.u 發表於 2013-5-31 03:28 PM
, g! d- ?  m. R  C
咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
+ R2 i2 l) F: n: V2 Z  J公仔箱論壇咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?www3.tvboxnow.com! [( T$ m  E% s9 t* t* L  ^: Z
米奇老鼠 發表於 2013-5-31 03:43 PM
! y+ S( V6 R' }2 E
3星機用既amoled出名有偏色問題, 同埋烙印, 黑斑等, 係通病黎tvb now,tvbnow,bttvb: ^" M# W* v6 {5 e
講mon一定係one靚d
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱' T4 T* k1 I4 T4 }
maydayy 發表於 2013-5-31 06:40 PM
" K7 R: p, V( K+ S+ ?. Z; @8 F' Wtvb now,tvbnow,bttvb連傾電話個d都會熱??
0 b( j( E  e3 k5 V0 z! |: m1 h9 Jtvb now,tvbnow,bttvb我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
. v( l: _1 j! o+ Y' t1 l
連傾電話個d都會熱??
% g3 d9 N+ F4 s) pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 m5 _6 a0 j: n$ z! M
米奇老鼠 發表於 2013-6-1 04:35 AM
7 X" j$ v9 [1 S3 u, r公仔箱論壇係, 用一陣就會熱
( s7 k# x) X( ?+ tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。講真呢個價真係唔值囉, 如果俾我再揀我會揀one喇今次
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ U; y9 T0 l, C0 `/ v8 {
沒有人像你 發表於 2013-6-1 04:21 AM
. X) t2 W* _  b: b+ f# HSENSE TV係咩黎架??
& C& `' X& A& O
SENSE TV係咩黎架??TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 o% h5 q2 F4 W1 R9 d: C$ I( T1 h8 K
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
8 R9 q6 B7 d/ Q: ~/ v* z" Qtvb now,tvbnow,bttvb可以將one當做遙控* f; C5 W0 @, L$ H7 X' ?
其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
7 W  k/ f5 b: q4 E' A  e% \$ `. k公仔箱論壇魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
, j' t7 p5 _" c, FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
www3.tvboxnow.com0 J3 ?/ t' z$ P5 {) Q9 S" U. a
可以將one當做遙控  u' D+ i7 D/ M
其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用www3.tvboxnow.com" R- W' ~, Y  s, {# Y$ i0 t9 v
沒有人像你 發表於 2013-6-1 05:54 AM
% R* w9 o1 m6 l. u( I; O咁犀利
6 w) F. ~  Z1 }% Kwww3.tvboxnow.com我今晚都出去試下部機先
tvb now,tvbnow,bttvb& Q) }) e* C$ K! @+ |
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
6 z2 l. Y5 Y! z' s3 Z1 Otvb now,tvbnow,bttvb魚柳bell 發表於 2013-6-1 06:20 AM
  l3 E/ I# n3 T" k# q) ~
wow,你幫我打左支強心針7 A5 H% ~) T. i
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
1 B' H* O% g. c7 Q& ~5 k% owow,你幫我打左支強心針
5 ?( G: s4 q2 m. h. A. _& XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?公仔箱論壇4 L) M( x( u8 M3 z, K
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 06:39 AM
; t$ S) x# A( F" _我覺得d電都ok襟
4 m% E5 i$ F. d1 k你有興趣可以search d blog睇下, 好多都有試玩文
1 @& P1 v5 G- f& shttp://www.kiri-san.com/blog/articleDetail/1839.htm