返回列表 回復 發帖

你地覺得新一邊隻色靚d?

9 |. i8 A/ L" U! v6 T

C+ v1 M8 {+ \9 }# i  \6 e* D- c/ J! g/ J  ^
下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
. [1 ~; H% s; t) d, H  Z$ m& C. ?tvb now,tvbnow,bttvbbombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
1 Z! }' B$ R- Z0 q$ \% V2 c+ q
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
: M% Y. q$ [- r; N9 k. y公仔箱論壇晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
& M. a( i9 T" Cwww3.tvboxnow.com呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
& `) Y- f  N* a8 {9 a  ^
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
& V: P- l0 K* w) F公仔箱論壇鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
- F. }' c) }2 K( W3 L. W4 |$ r( @公仔箱論壇好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 Z* x  ]: p8 @) |7 c% S
呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/indextvb now,tvbnow,bttvb/ q/ B2 p0 O1 D7 ^
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:31 AM
www3.tvboxnow.com1 T7 ~, G& W. c$ b7 W' E" C( c
THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
' c9 o; A) {: m$ q8 n" Z% ]好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
: w, s0 u) v% Q8 E9 vwww3.tvboxnow.combombbomb2 發表於 2013-6-1 08:49 AM
8 G4 X6 z. h2 Z8 `; l" i下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
tvb now,tvbnow,bttvb; O. U5 F1 d4 f) J
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
2 d. r% ]: P$ w$ ?, T公仔箱論壇晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
7 T/ B4 E# v/ n' m9 b4 @唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
( C7 Z+ a7 B# g
THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
- o9 t# Z9 p- i晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
9 n1 W# n! T( `, x公仔箱論壇我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
tvb now,tvbnow,bttvb; ?  @; s* o/ _- G) p3 \
唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多4 R. O. }- F; F4 p& i
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
7 v% l& G! _0 ^$ r係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
公仔箱論壇0 d  h5 m& h2 h, W. D
係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?公仔箱論壇; ]& b; K$ R: G4 ^7 u
鬆餅人 發表於 2013-6-1 09:36 AM
8 s$ Y9 c* ?" _0 o7 D公仔箱論壇我個陣冇特別格價個d呀
" s4 ]- q9 e+ L, ?& u7 M* e: `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
我買左黑,好型仔!而且我開頭以為金屬殼好易花,點知原來都唔係
6 E. F1 [4 t1 T+ G' |2 v+ O& U
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?www3.tvboxnow.com! i) c1 a2 \: M
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
( W9 G/ C$ _) X3 g公仔箱論壇an機之中最好用就係htc既手機喇,sense好user friendly,你用過就知!
- u4 J3 r# |  `  g5 e# T
我個陣冇特別格價個d呀
0 V7 _  {9 J3 |- V1 _tvb now,tvbnow,bttvb但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉公仔箱論壇  n  C' i! f' I8 e
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
tvb now,tvbnow,bttvb2 I8 e8 b# p, j
咁都唔錯啵, 多謝師兄報料