返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
9 _+ r  A: n% D5 ekennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
0 `, g& x0 G$ o$ L, w" I+ V公仔箱論壇咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇tvb now,tvbnow,bttvb3 o! }/ n+ v2 n5 l, M
鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
6 _, S; M& u4 ^: f; R: L- P4 v我睇過廣告好似話係叫htc sense?公仔箱論壇! B. s* x# f3 c' I0 G" r( s
不過htc邊部好?
公仔箱論壇( c7 q' `/ z( m4 X% q& S) c
我睇過廣告好似話係叫htc sense?: F% N9 o( n, a, V7 I; b
不過htc邊部好?% {; B; C& C. a& c/ n
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
- N1 a4 _9 |7 x2 P; c/ E( stvb now,tvbnow,bttvb係呀www3.tvboxnow.com" T1 |2 ^/ z8 _( ~. p, u% j
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
1 U$ i+ i8 O& X5 H6 ?5 u  V咁htc既話邊部好呀?@@TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& p5 W' l% K7 e  C) H- w$ U
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' b. e/ w1 M) j: M8 u
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
+ l# y- t5 R2 ?9 p/ Y" K
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。tvb now,tvbnow,bttvb% b* O" q% L* K& p$ D
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 ?: q: l1 u$ S: B1 u- R
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
& u! Q6 ^0 }8 d, }6 |, C* W* E不過香港都有蝴蝶咩???
5 [- A( _- ?  ~) n! m: c我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
$ ~1 u% K0 K: t& o公仔箱論壇不過香港都有蝴蝶咩???; u) l) g, f5 B4 k8 I3 T+ G% G( W
9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
tvb now,tvbnow,bttvb# N+ [) t! J$ `2 z! F
有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
% L7 i& {7 U; p# L* R
係呀公仔箱論壇! y! Y- a' u' K7 J. j
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱公仔箱論壇9 ~0 j! f6 i% W' D7 n  \
鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
/ [( l; H# n, |2 V
個個都話one@@
% P" F/ Z- A4 b! z! ?1 `我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
www3.tvboxnow.com' V5 d! R' J$ {% s4 a) _+ R
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 s1 X) p; ]/ w
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
' K" x- j" y2 }" x' m$ G3 ^- J
蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
6 y5 {* k' ?# V( A) M4 I1 C個個都話one@@公仔箱論壇$ ~0 P$ e: t" t# o; D. ]
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
! x8 H* `& r& h1 h! u: q6 Atvb now,tvbnow,bttvbsweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
www3.tvboxnow.com1 D& s: T# `; {8 S
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題www3.tvboxnow.com! u& g/ s: z# B$ k, l0 f
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機
- K# q/ _& m3 s& ]- N, u  _www3.tvboxnow.com特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
$ H/ N0 j/ X- H  L7 V我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題公仔箱論壇+ |( E6 U- M; J$ A2 _
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多公仔箱論壇: d8 ^9 m2 _, A* \/ i+ q
鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
, a) a, X' ^( f7 r/ Y: s( gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。yes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題公仔箱論壇: U& P5 j+ U/ X! s/ N
例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag