返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買公仔箱論壇" C0 i! `9 s' N' T, K
kennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
" x# p" Q$ I. n1 B6 C
咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
+ Q1 p6 @7 U% C' ]6 m( ~鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
' d1 I# H! A2 y1 t我睇過廣告好似話係叫htc sense?
- {, Y* y$ z' `/ ]" x0 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過htc邊部好?
  W1 o! f$ S$ ^/ ^* v9 W6 ?我睇過廣告好似話係叫htc sense?
0 s; U* S7 g/ _2 c: u2 n( n" u不過htc邊部好?
0 v0 A, p6 k1 Z1 Z3 J/ F# ssweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
7 {! |7 p( y5 e$ t! l+ tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀www3.tvboxnow.com- S. `$ ^+ {# }" c6 {: n
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
' _% P& T8 G' L% m- S咁htc既話邊部好呀?@@
+ S' u0 v9 U$ e/ l5 Wsweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
' Z% b. t/ M7 l" Q6 ?【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
公仔箱論壇3 \0 ]% b8 D. J- @
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。5 i1 t* u+ X& V9 k' Q. @
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
! a2 n2 H9 X9 {5 N
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
1 n$ s: ?5 N% a+ v- T3 @公仔箱論壇不過香港都有蝴蝶咩???
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* h1 e( u* g- w
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
* c7 }1 v" L" {# Y公仔箱論壇不過香港都有蝴蝶咩???
3 D$ J+ C! {2 w% O$ r0 hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
www3.tvboxnow.com% \! ^: T% C1 f, M9 i' A
有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
0 y' O* n$ N) a, Q$ Y
係呀% w, T  x' t" d( N0 X* \
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
2 n  t, Q9 u7 `. f- c8 ^www3.tvboxnow.com鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
tvb now,tvbnow,bttvb7 P" }" ?4 Q$ z9 A
個個都話one@@$ ^1 k0 H  Y- ~) H
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ n& ^5 n( x, W4 u# S# n0 a
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* @% X' j3 T" D- n! Z
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
tvb now,tvbnow,bttvb7 O  X$ t" s+ f6 @3 M- r/ n6 w& d7 R
蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
tvb now,tvbnow,bttvb8 o( G+ [; T; r+ _, C; M
個個都話one@@
# r1 Y$ ?/ b) p* [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?4 f2 ^) i7 E1 X4 b, M6 [' a
sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
- s' E3 s  g8 u! }5 j3 O) bwww3.tvboxnow.com我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題www3.tvboxnow.com9 Y0 h" @+ l# t  K2 n- T! _" d
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機
$ ?* ]( _/ W8 G# d' J' H* ~www3.tvboxnow.com特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
公仔箱論壇' S1 r) J8 n- W1 D: y1 u
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題www3.tvboxnow.com* `6 i5 ~  \7 Q$ h
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
! C' F: A7 s; U- h& G' U! X公仔箱論壇鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
/ \6 F0 |. M8 |0 R1 u, C
yes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題www3.tvboxnow.com1 A7 j) c) T" X
例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag