返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
1 {" Q$ N' O( C! ~) M9 m% X, M5 nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。kennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
tvb now,tvbnow,bttvb3 z6 U3 ~2 ]. h2 R( L# M3 ?& H
咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇公仔箱論壇" J" S% r3 g; }8 |0 J3 k! f7 f
鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
www3.tvboxnow.com0 ]: ~" f& h5 h7 d, K, M: J3 ^
我睇過廣告好似話係叫htc sense?公仔箱論壇6 J  Z( g' {9 Z  U: m
不過htc邊部好?
tvb now,tvbnow,bttvb' l2 M- P3 B& O1 g8 f" U3 c' |
我睇過廣告好似話係叫htc sense?+ b. I6 V% V: W0 \5 M2 D+ v9 X+ M
不過htc邊部好?
. f9 P  K1 e2 zwww3.tvboxnow.comsweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
tvb now,tvbnow,bttvb- e  F. {: o) ^' A6 w) C$ t/ g% [
係呀www3.tvboxnow.com$ G* L. l/ W# _
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
公仔箱論壇  s9 N0 L3 m8 x- A4 e, j/ U4 s
咁htc既話邊部好呀?@@5 [$ m) c) {8 `7 m5 u
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
2 B5 O: C' A9 X! Q; _/ |: V5 G& Dwww3.tvboxnow.com【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
公仔箱論壇  v. O: G* N# z, v7 r& ~! t) |3 i8 U1 m
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
# H3 `9 ~* A) R: w0 sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
, {3 z- U3 L6 H9 ~, S4 W7 x
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 \% P# J. L) L0 J3 O' }
不過香港都有蝴蝶咩???
公仔箱論壇( Z; F% w7 e" I* L# m6 |
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正! e7 E. |( `/ v5 h
不過香港都有蝴蝶咩???
) `  |6 Z% P" _7 h9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
; h, c  W( f4 t' _" |( p5 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
! C& S( L) a7 V) L' J
係呀& `6 V6 n( s: u& m" w# s
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
/ h$ L  B2 H2 `7 x8 z. h$ Qtvb now,tvbnow,bttvb鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
tvb now,tvbnow,bttvb. O; S& A  x% [, y* M$ n# R
個個都話one@@
1 g$ g( l# I' }4 |) u0 Z7 p公仔箱論壇我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
" b" o, S1 {8 p% |) g. _【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
- ?% j+ a4 m! K' iwww3.tvboxnow.comkennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
" G  @8 D5 w: @% }) ?! k  xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
; }& ?% P/ h3 H6 U& }
個個都話one@@4 a( V5 G; t6 v" i7 H- d8 W
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
5 E0 d. ?+ d$ G- Ftvb now,tvbnow,bttvbsweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
( X* P0 i" t9 m4 Mwww3.tvboxnow.com我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
! ?* f% s' a6 S# a6 @5 J你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機
: M- @0 {/ A! n3 _4 Z公仔箱論壇特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
www3.tvboxnow.com; Z& v$ b% Y6 y! T: Q
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
$ t- v% `) ~8 Z2 Atvb now,tvbnow,bttvb你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
6 L" M2 T+ Y5 u+ C& c  wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
% H2 f) G2 P2 _( b/ z
yes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題
4 G4 _2 x. {1 a( d* o例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag